Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda reyting şovu yapıyor, Arka Sokaklar ve Ramo peşinden koşuyor!

Kırmızı Oda reyting şovu yapıyor, Arka Sokaklar ve Ramo peşinden koşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting yarışında tek gerçek Kırmızı Oda… 19 Aralık akşamı kanallar arasında müthiş bir dizi rekabeti vardı. tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi bu rekabetten tüm kategorilerde birincilik elde ederek çıktı.

Kırmızı Oda’yı totalde takip eden dizi Arka Sokaklar… Ufak bir farkla tv8 dizisi dün akşam birinciliği alsa da Kanal D’nin nefesi de hemen ensesinde… Totalde Esra Erol’da programının 3. sırada olması ve Ramo’nun dördüncülükle yetinmesi de dikkat çeken bir başka detay.

AB ve ABC1 gruplarında ise günün en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda olurkcen, en çok izlenen ikinci dizi ise Ramo olarak gerçekleşti. Arka Sokaklar her iki kategoride de en çok izlenen 3. dizi konumunda bulunuyor.

Totalde çok iyi sonuçlar alan Arka Sokaklar’ın AB’de düşük, ABC1’de ise daha iyi oranlar elde ettiğini hatırlatalım. Ramo dizisi de AB’de diğer kategorilere göre biraz düşük oranlar elde ediyor. Kırmızı Oda dizisi ise totalde 8’lerde iken, AB ve ABC1 gruplarında 10-12 aralığında devam ediyor.

Bu 3 dizi Cuma akşamlarının sürükleyici dizileri olarak dikkatleri çekiyor. İşte 18 Aralık Cuma akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Kırmızı Oda reyting şovu yapıyor, Arka Sokaklar ve Ramo peşinden koşuyor! 8

Kırmızı Oda reyting şovu yapıyor, Arka Sokaklar ve Ramo peşinden koşuyor! 9