Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisi iyi başladı ama nazar değdi! Hercai’nin bir garip reyting durumu! Çocukluk düşüşte!

Akrep dizisi iyi başladı ama nazar değdi! Hercai’nin bir garip reyting durumu! Çocukluk düşüşte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yaşanan reyting rekabetinde 3 dizinin öne çıktığını söylemek lazım. Kırmızı Oda tüm kategorilerde birincilik alırken, Arka Sokaklar ve Ramo ise iyi reytingleri ile günün en çok izlenen dizileri arasında yer aldılar… Bu 3 dizi dışında Cuma akşamı diğer yapımlar için zorlu bir dönem yaşanıyor.

Star TV ekranında geçtiğimiz hafta çok iyi reyting oranları ile başlayan Akrep dizisinde sert bir düşüş gözlemliyoruz. İkinci bölümü dün yayınlanan Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri 4’lü seviyelere geriledi. Oysa ki 5-6 arası oranlar ile başlayan dizi çok iyi bir giriş yapmıştı. Akrep’in geriye düşmesi biraz rahatsızlık verici olsa da yine de gelecek bölümler iyi sonuçlar alabilecek bir hikayeye sahip…

Haftalardır yükseliş sergileyen atv’nin Hercai dizisinde ise bu hafta bir miktar düşüş gözlendi. Totalde 5’ün üzerinde kalmayı başaran dizi adına, 3. sezonda bu çok önemli bir başarı olarak kayda geçti… Hercai’nin bir garip reyting durumu da dikkat çekiyor. Total ve ABC1’de 4-5 reytingleri alarak durumu düzelten atv dizisi, AB grubunda ise 2’li seviyelerde. Bu kategoride Hercai neredeyse yok hükmünde. Totalde dün akşam 9. olan, ABC1’de ise 10. sırayı elde eden Hercai, AB grubunda ise 19. olarak yine şaşırttı.

Fox TV’nin önceki hafta yayından kaldırmaya karar verdiği Çocukluk dizisi ise 10. bölümü ile yayındaydı. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrolündeki dizi 6. bölümdeki Mahir ve Ayşegül’ün öpüşme sahnesinden sonra düşüş yaşamaya başlamış ve bu durdurulamamıştı. Dizinin 10. bölümü de 2-3 reytingler arasında sonuçlarla yine üzdü… Çocukluk 25 Aralık Cuma akşamı 11. ve final bölümü ile son kez ekranda olacak.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin 5. sezonu ise kemik izleyicisinin desteği ile devam ediyor. Dizi 3’lü reytinglerde ve şimdiye kadar da 130 bölümü devirmiş durumda.

İşte 18 Aralık Cuma akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Akrep dizisi iyi başladı ama nazar değdi! Hercai'nin bir garip reyting durumu! Çocukluk düşüşte! 8

Akrep dizisi iyi başladı ama nazar değdi! Hercai'nin bir garip reyting durumu! Çocukluk düşüşte! 9