Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den güldüren tavır! Kıyafetini eleştiren hayranına böyle yanıt verdi…

Demet Özdemir’den güldüren tavır! Kıyafetini eleştiren hayranına böyle yanıt verdi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin dikkat çeken ve gündemden inmeyen genç oyuncularından Demet Özdemir, oynadığı dizi ile birlikte aynı zamanda sosyal medyada da gündemden düşmüyor. Oyuncu, tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki başarılı performansı ile dikkat çekerken, instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinin markajında.

Sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olan Demet Özdemir, hayranlarını hiç habersiz bırakmıyor! Oyuncu, günlük hayatından ve setten pek çok video ve fotoğraf paylaşımları yaparak takipçileriyle de sürekli iletişimde kalıyor.

Hayranlarının büyük bir ilgiyle izlediği oyuncu, dizideki rolü ile birlikte günlük hayattaki tarzı, kıyafetleri ile de çok konuşulmakta. Aynı zamanda yakın arkadaşı da olan stil danışmanı Rutkay Öziş’in de giyiminde dokunuşu var.

Demet Özdemir, sosyal medyada sıklıkla paylaşım yapıyor. Son olarak yaptığı bir paylaşımda, karavanda set için hazırlanmış bekleyen oyuncu aşağıdaki pozunu paylaştı.

Demet Özdemir'den güldüren tavır! Kıyafetini eleştiren hayranına böyle yanıt verdi... 9

Siyah kazağıyla görünen oyuncunun bu fotoğrafı, kısa sürede sosyal medyada yer aldı. Hayranlarının beğeni ve övgülere boğduğu oyuncuya bir hayranının “aynı üst baş ama sen de afetsin Demet Hanım” şeklindeki paylaşımı dikkat çekti.

Oyuncunun aynı kıyafetiyle bir kaç kez poz vermesi kimi takipçilerinin dikkatinden kaçmamış anlaşılan! Bu sözleri oyuncu da görmüş olacak ki fotoğrafını bir daha paylaşıp üzerine de “hep aynı üst baş” notunu düştü.

Demet Özdemir'den güldüren tavır! Kıyafetini eleştiren hayranına böyle yanıt verdi... 10

Özdemir, esprili kişiliğiyle de dikkat çekiyor. Anlaşılan o ki hayranlarının neler söylediklerini de takip ediyor. Durumu tiye alan oyuncu işte bu paylaşımı yaptı…

Demet Özdemir'den güldüren tavır! Kıyafetini eleştiren hayranına böyle yanıt verdi... 11