Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ikilisinin yeni filminden ilk görüntü sosyal medyayı salladı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ikilisinin yeni filminden ilk görüntü sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 2008-2010 yıllarında rol aldıkları Aşk-ı Memnu dizisi ile hem sosyal medyada hem televizyonda hem de magazin gündeminde yıllar boyunca konuşuldu

İki ünlü isim,  yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde partner olmuşlar ve dizideki ‘Behlül’ ve ‘Bihter’ karakterleri ile çok sevilmişler, birbirlerine de çok yakıştırılmışlardı.

Geçtiğimiz aylarda, ikilinin Netflix için çekilecek bir film projesinde yeniden birlikte rol alacağının haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İki ünlü isim tam 12 yıl sonra, izleyicilerin ve hayranlarının da yoğun istekleriyle yeniden bir araya geldiler.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u buluşturan Netflix için çekilen filmden ilk görüntüler bir magazin sitesinin sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ikilisinin yeni filminden ilk görüntü sosyal medyayı salladı! 7

Fotoğrafta ikili, filmin Şile’deki setinde bir arada görülüyor. Sosyal medyayı sallayan paylaşıma,  ‘Yarım kalan aşk devam anlaşılan’, ‘Behlül ve Bihter umarım aynı sevgiyi yakalarlar’ şeklinde yorumlar yapıldı.

İki oyuncunun hayranları filmle ilgili gelişmeleri heyecanla takip ediyor. OGM Pictures imzasını taşıyan yeni aşk filminin hikayesini Nuran Evren Şit yazdı. Gönenç Uyanık’ın yönetmenliğini yapacağı filmle ilgili ilk açıklamayı Kıvanç Tatlıtuğ yaparak  çekimler için ABD’ye gideceğinin bilgisini vermişti. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un hikayede nasıl karakterleri canlandıracakları da merak edilen detaylardan.

Bazı sahneleri İstanbul’da bazıları ise New York’ta çekilecek filmin Netflix’te yayınlanacak olması da ünlü oyuncuların yurt dışındaki hayranlar için önemli bir detay. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yurt dışındaki hayranları da gelişmeleri yakından takip ediyor.