Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 13. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Asu’nun Öykü’ye büyük oyunu!

Kızım 13. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Asu’nun Öykü’ye büyük oyunu!

tarafından ker_def

Cuma akşamları TV8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kızım dizisinin 13. bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Hastalıkla boğuşan Öykü’nün durumunun kötüleşmeye başlayacağı bir bölüm izleyicileri bekliyor.
Öykü’nün hastalığı iyice ilerledi.

Dizinin 13. bölüm 2. fragmanında ise Cemal, çocuğu tavlamak gerektiğini anlatıyor. Asu ise Öykü’nün buna inanmayacağını düşünüyor. Ancak öykü Asu’ya inanmak istiyor ve sözlerinden çok etkileniyor.Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizinin yeni bölümüyle ilgili yayınlanan ilk fragmanda da önemli detaylar vardı. Öykü, okuldaki tiyatro oyununda Pamuk Prenses’i oynuyor. Sahnede onu izleyen Candan ve Demir, oyunun sonunda Öykü’nün yattığı yerden kalkmadığı, uyumaya devam ettiğini görünce büyük bir telaş yaşıyor. Sahneye koşup onu kucağına alıyor.

Öykü’ye ne olduğunu yeni bölümde hep birlikte göreceğiz ama diziye damgasını vuracak sahnelerden birisi de Öykü ve annesi Asu arasında geçecek.

Bir günlüğüne annesine giden Öykü, onunla olmaktan hiç de mutlu olmadığını her fırsatta belli edecek. Asu, renk vermese de Öykü’nün sözleri onu çok yaralayacak.

Öykü, “Ben hep senin neye benzediğini merak ettim. Nasıl biriydi annem acaba diye düşündüm. Resmin bile yoktu ki bende, o yüzden hep hayal ederdim” derken, Asu, “Nasıl hayal ettiğin gibi miyim?” sorusuna aldığı yanıtla çok şaşıracak.

Öykü’nün verdiği “Hayır” yanıtı Asu’yu delirtirken “Ben senin annenim. Sen bana ben de sana mecburuz küçük hanım” dese de Öykü geri adım atmayacak ve “Ben senin annem olduğunu bilsem hiç üzülmezdim hatta senden kurtuluyorum diye çok sevinirdim” sözleriyle Asu’yu can evinden vuracak.

Asu, Öykü’ye yaklaşmasının hiç kolay olmayacağını bu tecrübeden sonra öğrenecek ama izleyicilerin asıl merak ettikleri onu bir anne gibi ne zaman kucaklayacağı ve hastalığını öğrendiğinde ne yapacağı?