Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 15. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Öykü’ye hayatının en zor sorusu soruldu!

Kızım 15. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Öykü’ye hayatının en zor sorusu soruldu!

tarafından ker_def

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarının sevilen dizileri arasında yer alan Kızım, bu hafta 15. bölümüyle ekrana gelecek. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide Asu’nun Öykü’ye gittikçe daha çok alışmaya ve onu sevmeye başladığı görülecek. Kızım dizisinin 28 Aralık Cuma günü ekrana gelecek 15. yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte.

Dizinin yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yeni görüntülerde Candan’dan beklenmeyen sahneler izleyicileri karşılayacak. Cemal, Candan’a Demir konusunda bir takım sözler söylemiş ve kafasını karıştırmıştı. Demir ve Uğur birlikte Candan’a gitti. Ancak veterinerin kapısında Cemal ve Asu ile karşılaştı. Candan, herkesin içinde “Benim seninle konuşacak hiçbir şeyim yok Demir” diyerek kestirip attı.Asu ve Cemal durumdan faydalanırken Candan “Senin de ne olduğunu biliyorum artık. Hiçbirinizin birbirinden farkı yok” diyerek her şeyin farkında olduğunu gösteriyor.Videodan 15. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Öykü ise mahkemede hakimin sorusuna ne yanıt verecek? Annenle mi yaşamak istiyorsun, baban ile mi?

Asu, Öykü’ye “Sen bana neden anne demiyorsun?” diyerek serzenişte bulunurken, olmayacak bir işe kalkışacak.

İçki içilen bir mekana dans etmek için Öykü’yü de götüren Asu, kapıdaki korumalarla tartışacak. Öykü’nün tartışma sırasında yere düşmesiyle korumalara “Sen benim kızımın canını nasıl yakarsın?” diyerek vurmaya başlayan Asu, Öykü’yü de çok şaşırtacak.

Bu arada Demir cephesinde de bir başka durum yaşanacak. Mertcan, Öykü ile ders çalışmaya geldiğinde Demir, yine kıskançlık triplerine girecek! Kızının Mertcan ile ilgilenip kendisiyle ilgilenmemesine bozulan Demir, tam bir kız babası olarak Mertcan’ın canını fena halde sıkacak!

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen
Selin Şekerci