Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 20. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Öykü, babası Demir’i tanımıyor!

Kızım 20. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Öykü, babası Demir’i tanımıyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları Kızım dizisinde Candan, Öykü ve Demir mutlu mesut yaşarken, herkesi sarsacak bir gerçek ortaya çıkıyor!
Öykü, Candan ve Demir’in evlenmesinden sonra hayal ettiği aile ortamına kavuşuyor. Ancak bu arada ortaya çıkan Asu’nun mektubu, durumu bir çıkmaza götürecek! Cemal, Asu’nun mektubunda, Öykü’nün gerçek babasının kendisi olduğu açıklamasıyla çok sarsılıyor. Durumu Demir’e anlatmaya gidiyor ama tartışıyorlar.

Kızım dizisinin 20. bölümünden ilk fragmanda önemli detaylar vardı. İzleyicileri meraklandıran görüntülerden sonra yeni fragmanda da dikkat çeken detaylar var. Öykü, Demir ve Candan ile birlikte çok güzel günler yaşıyor. Ancak Öykü’nun hastalıkları nüksediyor. Öykü, babasını tanımıyor. Öykü’nün halleri Demir’i şoke ediyor. Videodan 20. bölümden 2. fragmanda yer alan o anları izleyebilirsiniz.

Bu arada Demir’in telefonla konuştuğu ve endişeli olduğunu gören Uğur, ne olduğunu soruyor. Demir, “Öykü yokmuş, kayıpmış!” açıklamasını yapıyor. Cemal, Öykü’yü mü kaçırıyor? Demir, Öykü’nün babası olmadığını öğrendikten sonra ne yapacak?

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen