Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım 32. bölümde Candan ve Demir gerçekten evleniyor!

Kızım 32. bölümde Candan ve Demir gerçekten evleniyor!

tarafından zk zk

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım’ın 32. bölümünde izleyenlere bir sürpriz var! 17 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde, Candan ve Demir’in birbirlerine olan aşklarını itiraf etmeleri, evliliklerini başka bir noktaya taşımalarını sağlayacak.

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide Demir, Reşat’ın eline düşmüştü.

Cemal, Reşat’ın Demir’i vurmadığını ondan çok büyük bir hırsızlık yapmasını istediğini öğrenip ona yardım etti. Bu süre içerisinde ise Sevgi ile Candan polise gitmişti.

Polis, çiftliğe baskın yaptığında kimseyi bulamamıştı. Herkes Demir’in öldüğünü sanıyordu. Öykü de babasının veda videosunu izlediğinde ona bir şeyler olduğunu anlamıştı. Etrafındaki herkes durumu idare etmeye çalışırken, bir süreliğine bu yalana inanmaları gerekiyordu.

Kızım 32. bölümde Candan ve Demir gerçekten evleniyor! 7

Yeni bölümde tüm bu kabusun bittiği ve artık kendi hayatlarına döndükleri görülen Demir, Öykü, Candan ve Uğur, dizinin 32. bölüm tanıtımında evde küçük bir oyun oynuyorlar.

Candan ve Demir’e romantik bir sofra hazırlanıyor ve Öykü, her zamanki şirinliğiyle menüyü onlara uzatıp ne istediklerini soruyor.

Öykü garsonluk yaparken, mutfakta da Uğur var! Bu sevimli sürpriz, Candan ve Demir’i de ayrıca mutlu ediyor. Öykü’nün oyununa uyan Demir ve Candan, romantik akşamın tadını çıkarıyor.

Demir, daha fazla dayanamayıp Candan’ın önünde diz çöküyor ve ona evlenme teklif ediyor. Candan çok şaşırıp zaten evli olduklarını söylediğinde “O formaliteden, ben usulen de istiyorum” diyor. Candan da bu teklifi kabul ediyor.

İşte Kızım 32. bölüm tanıtımı: