Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım dizisi 10. bölüm 3. fragmanı izle! Candan gidiyor mu derken, ters köşe geldi!

Kızım dizisi 10. bölüm 3. fragmanı izle! Candan gidiyor mu derken, ters köşe geldi!

tarafından ker_def

Kızım dizisinin 10. yeni bölümü 23 Kasım Cuma akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluşacak. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Selin Şekerci ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı Kızım dizisinde izleyicinin büyük isyanı vardı.

Tuğutlu’nun canlandırdığı Candan karakteri Asu’nun gelmesiyle senaryoda bir hayli geri planlara atılmıştı. İzleyici ise bu duruma bir hayli öfkelenmişti. Senaristlerin izleyicinin bu kızgınlığının farkında olduğu 10. yeni bölüm öncesi yayınlanan 3. fragmanda anlaşıldı. Demir, Candan’a giderek kendisinin ve Öykü’nün ona ihtiyacı olduğunu söyledi. Candan’a sarılan Demir, gitmemesini istedi. Şayet bu görüntülerin sonunda Candan ile Demir arasında bir yakınlaşma başlar ise dizinin hayranlarının beklentileri gerçekleşmeye başlayacak. Eğer daha farklı bir rol izlenir ise izleyiciler ciddi şekilde eleştirilerini artıracaktır. Videodan Kızım dizisinin 10. bölüm 3. fragmanını izleyebilirsiniz.

Kazım dizisinin 10. bölümünde yaşanacakların detayları da fragmanlarla ortaya çıkmaya devam ediyor.

Dizide konuların hızlı bir şekilde akması, izleyiciyi de mutlu ediyor. Asu karakterinden hiç hoşlanmayan izleyici onun gitmesini istese de Asu, bir süre daha ortalığı karıştıracak anlaşılan.

Candan’ın dizide daha az yer almaya başlaması, Asu’nun baba kızın arasına girmesiyle izleyici de isyan ediyor. Hikayenin seyri Asu gelince değişti ve dizinin takipçileri şimdi sosyal medyadan “Asu’yu gönderin gitsin” demeye başladı.

Geldiğinden beri sevilmeyen Asu’nun dağınık hayatı nedeniyle zaten kızına annelik yapamayacağını düşünen izleyiciler, karaktere iyice kızmaya başladı. Tam Öykü ve Demir güzel bir diyalog yakalamışken, Asu’nun varlığı her şeyi alt üst edecek.

Dolayısıyla izleyenler de Asu’yu istemiyor. Ancak Asu’nun Öykü’nün hastalığını öğrenmesiyle her şey değişebilir. İzleyip göreceğiz ama Selin Şekerci’nin oynadığı Asu’yu izleyici kabullenemedi bir türlü. Cemal’in aklına uyup para için kızını heder edeceğini düşünen izleyenler Asu’ya tepkili.

Tüm bu eleştirilere karşın Asu, aslında diziye başka bir yön verecek gibi duruyor. Bir şekilde Öykü ile iletişim kurduktan ve onun yaşadıklarını öğrendikten sonra değişmesi de mümkün. Şimdilik sadece bir tahmin ancak Asu’nun en azından şu süreçte diziden gitmesi pek mümkün görünmüyor! İzleyenler biraz daha sabretmek durumunda!