Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisi bu hafta çok hüzünlendirecek! Demir, Öykü’nün gerçekten babası mı?

Kızım dizisi bu hafta çok hüzünlendirecek! Demir, Öykü’nün gerçekten babası mı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TV8’de yayınlanan Kızım dizisinin yeni bölümü 12 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek. Dizinin 4. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide, Öykü’nün teyzesi sandığı kadını Demir buluyor.

Öykü’ye korkunç bir yalan söylendiği ortaya çıkıyor. Teyzesi sandığı kişi, annesinin para verip kendisine bakmasını istediği birisi çıkıyor. Üstelik annesi de ölmemiş!

Demir, kadınla konuşurken Öykü’nün gerçekten kendi kızı olup olmadığını soruyor. Bu soruya ne yanıt aldığını henüz bilmiyoruz ama sonrasında Demir, avare bir şekilde sokaklarda dolaşmaya ve evsizlerle birlikte sahilde içini dökerken yansıyor sahneye.

Kızım dizisi bu hafta çok hüzünlendirecek! Demir, Öykü'nün gerçekten babası mı? 7

Uğur’un hapiste olduğu da anlaşılıyor. Demir bir şekilde tabloyu götürmeye çalışan Uğur ve kendisinin sokak ortasındaki hali için Candan’a ne söyledi ve neden sadece Uğur tutuklandı yeni bölümde öğreneceğiz.

Ancak Demir, bu durumun suçlusu hissediyor kendisini. Bir arkadaşı yeni cezaevinden çıkan, birisi tutuklanan Demir, suçu kendisinde buluyor.

Bu arada Candan’ın evinde olan Öykü’yü Çocuk Esirgeme’den almaya geliyorlar.

Candan yaşanan duruma çok üzülüyor ve ağlamaya başlıyor.

Küçük ama koca yürekli Öykü, Candan’ın bu haline çok üzülüyor ve “Benim için ağlama Candan abla” diyerek onu sakinleştirmeye çalışıyor.

İşte 4. bölüm 2. tanıtımı: