Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinde bir karakteri resmen göz göre göre harcıyorlar!

Kızım dizisinde bir karakteri resmen göz göre göre harcıyorlar!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz
tv8’in bu sezon başlattığı dizi atağının başarılı örneklerinden birisi olan ‘Kızım’ dizisi Cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Aldığı reyting oranlarıyla kanalın yüzünü güldüren dizinin her ne kadar sınırlı konusu çabuk tükenecek gibi görünse de ikinci sezonda da ekranda olacağı tahmin ediliyor.

Bir baba-kız hikayesinin anlatıldığı dizide geçen hafta izleyicilerin canını sıkan bir gelişme yaşanmış ve Öykü’nün gerçek babasının Demir değil Cemal olduğu ortaya çıkmıştı.

Demir’in eski arkadaşı olan ve birlikte gittikleri bir soygunda yakalanarak hapse giren Cemal’in tek amacı Demir’in de kendisi gibi hapse girmesini sağlamak.

Demir’i hapse attırmak için ona sürekli tuzak kuran ve onu Öykü’den ayırmaya çalışan Cemal karakteri doğal olarak izleyici tarafından sevilmiyor. Tüm bunlardan sonra bir de Cemal’in, Öykü’nün gerçek babası çıkması izleyiciyi Cemal karakterine karşı iyice soğuttu.

Kızım dizisinde bir karakteri resmen göz göre göre harcıyorlar! 8

Ancak çoğunlukta olmasa da, bazı izleyiciler Cemal’in de haklı tarafları olduğunu ve bu karakterin dizide güzel anlatılmayarak harcandığını savunuyor.

Demir’in de bir hırsız olduğunu ve dizi boyunca sürekli hırsızlık yapmasının yanlış olduğunu savunan izleyiciler Cemal’i kendisiyle aynı suçu işleyen ve sürekli hapisten kaçmayı başaran Demir’i hapse attırmaya çalışmakta haklı buluyorlar. Hapse girerek tek ceza çekenin Cemal olmasının adaletli olmadığını düşünüyorlar.

Öte yandan; geçmişte sevgili olduğu Asu ve Demir tarafından aldatılan Cemal’in bu konuda da kızgın olmakta haklı olduğunu belirten izleyenler Cemal’in bu kadar kötü olarak gösterilmesini mantıklı bulmuyor ve Öykü’ye verdiği zararlar haricinde yaptıklarının normal olduğunu savunuyorlar. Ayrıca, başrol olduğu için Demir’in yaptığı hataların anlatılmamasının da yanlış olduğunu dile getiriyorlar.

Aldatılan, hapse giren, bu arada öz kızı bir başkasını baba gibi görüp bağlanan ve kendisini kızına sevdirme şansı olmayan bir karakterin hikayesinin de aslında derin olduğunu ancak senaristlerin Cemal karakterini çok yüzeysel işlediğini savunan izleyenler ilerleyen bölümlerde senaryonun bu kısmının da güzel işlenmesini istiyor.

Bakalım, Cemal Öykü’nün babası çıkmışken ve Öykü’yü almak istiyorken bundan sonra Demir- Cemal çekişmesinde neler yaşanacak ve izleyicilerin buna tepkisi ne olacak?

Kızım dizisinde bir karakteri resmen göz göre göre harcıyorlar! 9