Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinde Demir’e hayatının şokunu Cemal’ın getirdiği haber yaşattı!

Kızım dizisinde Demir’e hayatının şokunu Cemal’ın getirdiği haber yaşattı!

tarafından ker_def

Kızım dizisinin 26. bölümü 5 Nisan Cuma günü tv8 ekranında izleyicilerle buluştu. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız, Serhat Teoman ve Tugay Mercan’ın başrollerinde yer aldığı dizide izleyicileri aynen Demir gibi şoke eden bir sahne vardı.

Cemal, hastanede yatan Öykü’yü görmek için geliyor. Yetimhaneden çıktığı gün Demir’in kendisini almaya geldiğini hatırlatan Cemal, “Babanı kaybettiğinde onunla yeteri kadar zaman geçiremediğin için üzüldüğünü söylemiştin bana. İleride bir çocuğum olursa ona aynısını yaşatmayacağım, her zaman yanında olacağım demiştin. Dediğini yaptın Demir. Sen kızına çok iyi bir baba oldun” diye konuştu.

Cemal, konuyu Demir’in babasına getirdi ve ağzındaki baklayı çıkarttı. Cemal, Demir’in babasını kimin öğrendiğini söyledi. Soygun gecesinde hırsızlar arasında Uğur da varmış. Demir, bunu duyunca beyninden vurulmuşa döndü. Cemal, 3 kişinin hırsızlık için geldiğini ve tetiği çekip babasını öldüren kişinin de Uğur olduğunu söyledi o sahne çok konuşuldu. Videodan o sahneyi ve Demir’in hallerini izleyebilirsiniz.

Oyuncular:

Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen