Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinde gerçek ortaya çıkıyor! Öykü’nün babası kim?

Kızım dizisinde gerçek ortaya çıkıyor! Öykü’nün babası kim?

tarafından ker_def

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu,Beren Gökyıldız ve Serhat Teoman’ın rol aldığı ‘Kızım’ dizisi bu hafta 21. bölümüyle ekranlara gelecek.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtım fragmanında “Öykü’nün gerçek babası kim” sorusu cevap buluyor.

Fragmanda; Demir’in hastalığı nedeniyle hafızasını kaybedip kendisini hatırlamayan Öykü’ye eski anılarını canlandırdığı görülüyor.

Demir arkadaşı Uğur’un tavsiyesiyle Öykü’nün eski günleri hatırlaması için onu daha önce götürdüğü parka götürüp çadır kuruyor.

Hastalığı iyice ilerleyen Öykü ise okulda düşüyor.

Öte yandan okula gelip Öykü’nün saç telini alan Cemal de DNA testi yaptırıyor.

Test sonuçlarını alan Cemal, Öykü’nün karşısına çıkıyor ve “Ben senin babanım” diyor.

Öykü’nün hafızasını kaybetmesi ve Demir’i hatırlamamasının ardından gelen bu gelişmeyle Cemal, Öykü’nün hayatına yeni bir baba olarak girecek gibi görünüyor.

“Kızım” yeni bölümüyle 1 Mart Cuma akşamı tv8 ekranlarında olacak.

İşte ‘Kızım’ dizisinin yeni bölüm özeti:

Hastalığı ilerleyen Öykü şimdiye kadar geçirdiği atakların en büyüğünü geçirir ve hafızasını kaybeder. Babasını ve evini hatırlamayan Öykü’nün hafızası teyzesiyle yaşadığı günlerde kalmıştır. Demir’in bütün çabalarına rağmen onu bir yabancı sanmaya devam eden Öykü babasını ne zaman hatırlayacaktır? Demir, her şeye rağmen aralarındaki bağı korumayı başarabilecek midir? Teyzesinin evine gitmek isteyen Öykü’yü kendi evinde kalmak için nasıl ikna edeceklerdir?

Bütün bunlar yaşanırken Cemal, Asu’nun yazdıklarının doğruluğunu araştırmaya başlar, gerçeği öğrenmek için her şeyi göze almıştır.

Hastane sahibi Murat ise Candan’dan intikam almak için acımasız bir yola başvurur.