Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinde, neden kimse o soruyu sormuyor? 4. bölüm tanıtımında şok üstüne şok!

Kızım dizisinde, neden kimse o soruyu sormuyor? 4. bölüm tanıtımında şok üstüne şok!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Kızım dizisinin yeni bölümü 12 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek. Dizinin 4. bölüm tanıtımını izleyenler hem duydukları karşısında çok şaşırdı hem de uzun süredir Demir’in bir türlü sormadığı o sorunun peşine düştü.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide, hemen herkesin aklında bir soru var, Öykü’nün annesi kim? Ancak bu soruyu izleyici sürekli sormasına karşın, Demir bir kez bile sormadı! Bu sorunun peşine düşmedi. Öykü onun kızı mı gerçekten onu da bilmiyoruz!

Bu arada dizinin 4. bölüm tanıtımında daha da ilginç bir durum izleyiciyi bekliyor. Demir, Öykü’nün teyzesine bir şekilde ulaşmayı başarıyor. Onu tam şehri terkedecekken yakalıyor. Teyzesi’ne neden yeğenini bıraktığını soruyor ve aldığı cevapla hem Demir hem izleyenler şok oluyor! Kadın, Öykü’nün gerçek teyzesi bile değil!

Kızım dizisinde, neden kimse o soruyu sormuyor? 4. bölüm tanıtımında şok üstüne şok! 7

Annesi, yüklü bir para vererek Öykü’ye bakmasını istemiş. Demir kadını biraz zorlayınca, Öykü’nün annesinin yaşadığı da ortaya çıkıyor!

Öykü ve Demir için yeni bir süreç başlıyor şimdi! Öykü’nün annesi kim, onu neden başka birine verdi, neden onu arayıp sormuyor ve daha da önemlisi Öykü gerçekten Demir’in kızı mı?

Sosyal medyada izleyenler, Demir’in kızına annesini hiç sormamasına dikkat çekiyor. Gerçi Teyze’nin söylediklerine bakılırsa, annesi onun kendisini öldü bilmesini istiyor. Yani ortada bir isim varsa bile sahte bir isim olacak. Fakat yine de Demir, hiç o ismin peşine düşmedi!

Bazı izleyiciler ise dizinin başından beri Öykü’nün aslında Cemal’in kızı olduğu, ancak Demir ile zaman içinde gerçek bir baba-kız ilişkisi kuracaklarını düşünüyorlar.

Bakalım tahminler doğru çıkacak mı? Görünen o ki Kızım dizisi daha çok sürprizlere açık bölümlerle geliyor…

Şimdi 4. bölüm için heyecan dorukta.

İşte yeni bölümden herkesi çok şaşırtan açıklamaların olduğu tanıtım:

Kaza sonrası Candan, Demir ve Öykü’nün onun evine dönmeleri için ısrar eder ama Demir’in hastane çıkışı başka planları vardır. Uğur tabloları almak için Demir’e yeni bir fikirle gelir. Demir bu riskli fikri kabul edip etmemek konusunda kararsız kalır. Bu sırada Öykü’nün hastane korkusu beklenmedik bir sonuç doğurur. Uğur, Demir’in verdiği tablonun sahte olduğunu öğrenmesi ile soluğu Candan’ın evinde alır. Uğur ile Demir arasında tartışma devam ederken Candan çıkagelir. Durum Demir açısında hiç iyi görünmemektedir. Demir ne yapacak, durumu nasıl izah edecek merak ediliyor.