Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisindeki sürpriz gelişme ya her şeyi düzeltecek ya da mahvedecek!

Kızım dizisindeki sürpriz gelişme ya her şeyi düzeltecek ya da mahvedecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Tv8 ekranlarında 9. bölümü yayınlanan Kızım dizisi, yine ilginç gelişmelere sahne oldu.

Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra ona daha sıkı sarılmaya başlayan Demir, onun tedavisini karşılayabilmek için eline geçen değerli bir kitabı satarak büyük bir para almayı başardı.

Öykü’yü hastalığını bildiğini bilmiyormuş gibi yapmayı sürdüren Demir, Uğur ile birlikte onun hayatını daha da kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için çabalamaya başladı.

Candan ise Öykü ile ilgili gerçeği duyduktan sonra darmadağın oldu. Kız kardeşinin yerine koyduğu Öykü’nün de uzun yaşamayacağını öğrenmesi, onu perişan etti ve hızlı bir karar almasına neden oldu.

Demir, Candan’ı görmeye gittiğinde yurtdışına yerleşeceğini öğrenince, çok şaşırdı. Bu arada daha da şaşırtıcı olan ise Asu cephesinde yaşananlardı.

Kızım dizisindeki sürpriz gelişme ya her şeyi düzeltecek ya da mahvedecek! 7

Cemal, Asu’nun babasını buldu. Babasının çok zengin olduğu ve ölüm döşeğinde olduğu ortaya çıktı.

Asu’nun babası bir miras bırakmıştı ancak mirası kızına değil torunu Öykü’ye bırakmıştı.

Cemal, hemen hain planlarını devreye sokmak için Asu’nun başından ayrılmadı. Öykü’yü Demir’in elinden alması için ona baskı yapmaya başladı.

Bu arada Demir, Öykü’nün daha iyi yaşaması için bir ev tutmuş ve ona bir oda hazırlamıştı. Okuldan Uğur’u aldığı Öykü yeni evlerini ve odasını görünce büyük bir mutluluk yaşadı. Baba kızın birbirlerine sarılıp ağladıkları o anlarda izleyiciler de duygusal anlar yaşadılar.

Tam o sırada çalan kapının ardında ise herkes için büyük bir sürpriz duruyordu. Asu, kapıyı açan Öykü’yü uzun uzun inceledi. Demir, Asu’yu gördü ve bölüm bu sahneyle final yaptı.

Şimdi işler iyice karışacak gibi görünüyor. Asu’nun Öykü’ye annesi olduğunu söyleyip söylemeyeceğini izleyici de merakla bekliyor.

Dizinin en duygusal anlarından birisi ise Demir’in Öykü’nün günlüğünü okuduğu sahnelerdi.

İşte o sahne: