Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinden güçlü bir tüyo geldi! Leyla Lydia Tuğutlu Candan’ın sırrını verdi!

Kızım dizisinden güçlü bir tüyo geldi! Leyla Lydia Tuğutlu Candan’ın sırrını verdi!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / tv8 ekranlarında artık Cuma günleri yayınlanmaya başlayan ve daha çok izleyici çekmeyi de başaran Kızım dizisinin başrol oyuncularından Leyla Lydia Tuğutlu, Sabah gazetesinin sorularını yanıtladı.

Canlandırdığı Candan karakteri hakkında konuşan Tuğutlu, veteriner olan karakterini şöyle anlattı.

“Küçükken ailede trajik bir olay yaşanıyor ve aile ilişkileri hiçbir zaman düzelmiyor. Candan 18 yaşına gelir gelmez evi terk ediyor. Varlıklı bir ailenin kızı olmasına rağmen tek başına maddi zorluklar içinde hayatını sürdürüyor. İnsanlara mesafeli, duvarları olan bir karakter. Kimseye tam anlamıyla güvenemiyor.”

Bu sözlerden de anlaşıldığı üzere Candan karakteri üzerinden ciddi bir geçmişe dönüş izleyeceğiz. Candan aileden nasıl bir trajedi yaşadı, bunun etkileri neler oldu, önümüzdeki bölümlerde bu konuyla ilgili detaylar da ortaya çıkacaktır. Güzel oyuncu bu sözleriyle aslında Kızım dizisi hakkında da tüyo vermiş oldu.

Candan karakteri ile hayata yönelik benzerlikleri ile ilgili soruya ise Tugutlu, “Candan güçlü bir kadın. Benzerliklerimiz var ama Candan’ın tabii ki yaşadıkları daha ağır, yaraları var” şeklinde yanıt verdi.

Candan’ın yaşadıklarının neler olduğu, neden bu kadar ağır yaraları bulunduğu konusu şimdiden izleyicileri daha da meraklandırdı.

Dizide Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız’ın da başrolde yer aldığını hatırlatalım. Kızım dizisinin 3. bölümü 5 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de tv8 ekranında olacak.

Kızım dizisinden güçlü bir tüyo geldi! Leyla Lydia Tuğutlu Candan'ın sırrını verdi! 7