Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisiyle ekrana dönen küçük oyuncu Beren Gökyıldız’dan büyük açıklama!

Kızım dizisiyle ekrana dönen küçük oyuncu Beren Gökyıldız’dan büyük açıklama!

tarafından ker_def
Anne dizisiyle dikkatleri çeken küçük oyuncu Beren Gökyıldız, tv8’in yeni dizisi Kızım ile ekranlara dönüyor.

Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu ile birlikte kamera karşısına geçecek olan Gökyıldız, Posta Gazetesi’ne verdiği röportajda, büyüklerine taş çıkartan açıklamalar yaptı.

2009 doğumlu küçük oyuncu, 5. projesi olan Kızım’ın senaryosunu okur okumaz çok beğendiğini ve oynamak istediğini anlattı.

Böyle bir hikayede olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Beren Gökyıldız, bakın dizi için neler söylüyor:

Kızım dizisiyle ekrana dönen küçük oyuncu Beren Gökyıldız'dan büyük açıklama! 7

Beren, sen nasıl dahil oldun bu projeye?

Senaryoyu okuyunca hikayeyi çok sevdim. Anneme “Oynamak istiyorum, çok beğendim” dedim. İyi ki de dahil olmuşum. Öykü’yü çok severek oynuyorum.

9 yaşındasın, ama sana neredeyse deneyimli oyuncu diyeceğiz…

Evet, bu beşinci dizim. Çok seviyorum oyunculuğu. Setlere çok alıştığım için zorlanmıyorum hiç. Set saatlerimi ve çalışma ortamımı bana göre organize eden harika ekiplerle çalışıyorum.

Şimdi Türkiye’nin en popüler oyuncularından ikisiyle bir aradasın. Nasıl hissediyorsun?

Çok mutluyum, çünkü Buğra Abi ve Leyla Abla’dan her gün yeni bir şey öğreniyorum. Tecrübelerinden yararlanıyorum.

Beren Gökyıldız kimdir, hangi projelerde oynadı?

Ailesinin tek çocuğu olan Beren Gökyıldız, 2009 yılında dünyaya geldi. Ajansa kayıtlı olan Beren Gökyıldız, geçmiş dönemlerde 1-2 reklam filminde oynadıktan sonra Kocamın Ailesi adlı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide geniş bir ailenin çok bilmiş küçük kızları Pelin karakterini canlandıran Beren Gökyıldız, bu karakterle çok sevildi. Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Beren Gökyıldız, Show TV’de yayınlanan Güldüy Güldüy Show’da kendi yaşıtlarıyla birlikte sahnedeydi. 2017 yapımı Anne’de Vahide Perçin ve Cansu Dere ile başrol paylaşan Beren Gökyıldız, Melek Akçay karakterine hayat verdi ve bu rolüyle kalplere dokundu. Gökyıldız, geçtiğimiz sezon Bizim Hikaye dizisinde de konuk oyuncu olarak bir kaç bölüm yer aldı.