Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm dizisi 10 Şubat Cumartesi 188. bölümünde İçça ve Raghu’nun sırrı ortaya çıkıyor

Kördüğüm dizisi 10 Şubat Cumartesi 188. bölümünde İçça ve Raghu’nun sırrı ortaya çıkıyor

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Kördüğüm, 10 Şubat Cumartesi saat 16.10’da izleyicilerle buluşacak.

İÇÇA VE RAGHU’NUN ANLAŞMASI ORTAYA ÇIKACAK MI?

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm’de İçça, kefalet vererek Rahgu’nun hapisten çıkmasını sağlar. İçça ile Raghu arasındaki anlaşmadan ne Tapasya’nın ne de Veer’in haberi vardır.

188. Bölüm Özeti:

Yuvraj’ı sahiplendiği için tutuklanan Raghu’ya hapisten çıkması konusunda İçça yardım eder. Ancak Veer’in bu olayı bilmesini istemez. İçça, Yuvraj’ı sevmek için gizli gizli Tapasya’nın evine gider. Orada Mukta’nın oyuncağını düşürür. Damini evinde tadilat olacağı için evsiz kalır. Mai’den çekindiğinden İçça’yı aramaz. Jogi durumu öğrendiğinde onu eve davet eder. Divya’nın tepkisinden çekinse de Damini teklifi kabul eder. İçça annesinin Jogi’nin evinde olduğunu duyar ve çocuklarla birlikte ziyarete gider. Raghu ve Tapasya da oradadır. İçça ve Raghu’nun samimi konuşmaları Tapasya’nın dikkatini çeker. Nani, Tapasya’dan Raghu’yu takip etmesini söyler.

Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici öyküsü ‘’Kördüğüm-Uttaran’’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…
Künye:

Orijinal Adı: Uttaran

Yapım Yılı:2008-2015

Yönetmen: Nandita Mehra – Senaryo: Mitali

Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Pragati Mehra, Pyumori Mehta, Pratima Kazmi, Vaishali Thakkar, Aron Singh Sharma

Tür: Romantik Ülke: Hindistan