Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm dizisi 2 Şubat Cuma 180. bölümünde İçça ve Tapasya arasında büyük sürtüşme

Kördüğüm dizisi 2 Şubat Cuma 180. bölümünde İçça ve Tapasya arasında büyük sürtüşme

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının beğenilen dizisi Kördüğüm 2 Şubat Cuma günü saat 16.10’da izleyicilerle 180. bölümüyle karşı karşıya gelecek.

İÇÇA VE TAPASYA ARASINDAKİ SÜRTÜŞME DEVAM EDİYOR

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm’de bugün Tapasya’nın çocuğunun olmaması Nani ve Divya’yı çok üzer. Kızının başına gelenlerden İçça’yı sorumlu tutan Divya, Jogi’yi kızdırır.

180. Bölüm Özeti:

İçça’nın bebeği için düzenlenen dini törene katılan Nani ve Divya’nın kıskançlıkları yüzlerinden okunur. Törenin kötü geçmesi için elinden geleni yaparlar. İçça, Tapasya’ya moral olsun diye Mukta’yı da alıp ziyarete gider. Ancak Tapasya, İçça’yı nispet yapmakla suçlar. Nani, Mai’yi İçça’ya karşı doldurmaya çalışır. Mai ise bu kez onların tuzaklarına düşmez. İçça’nın tanımadığı çocuklara bile sahip çıkması Bundela ailesini etkiler. Tapasya, İçça’ya beslediği düşmanlığı sürdürür.

Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici öyküsü ‘’Kördüğüm-Uttaran’’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…
Künye:

Orijinal Adı: Uttaran

Yapım Yılı:2008-2015
Yönetmen: Nandita Mehra – Senaryo: Mitali

Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Pragati Mehra, Pyumori Mehta, Pratima Kazmi, Vaishali Thakkar, Aron Singh Sharma

Tür: Romantik Ülke: Hindistan