Ana sayfa Sosyal Medya Korkunç paylaşımlar ve inanılmaz yorumlar! Uğur Uzunel’in sosyal medya bakışı!

Korkunç paylaşımlar ve inanılmaz yorumlar! Uğur Uzunel’in sosyal medya bakışı!

tarafından ker_def

Afili Aşk dizisinde Erkut karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uğur Uzunel, dikkat çeken performansı ile dizinin en çok konuşulan yan karakterlerinden birisi konumunda…

Dizinin ilk bölümlerinde hayranlardan bir hayli tepki gören, hatta sokakta küfür bile işittiğini belirten Uğur Uzunel, Milliyet’teki röportajında sosyal medyaya bakışını anlattı.

Tam olarak sosyal medyayı çözemediğinden bahseden oyuncu, artık televizyondan ziyade youtube izleyicisi olduğunu aktardı.

Instagram ve facebook’taki paylaşımlarla arkadaşlar arasındaki muhabbetlerin farklılaşmaya başladığını belirten Uzunel, “Bu daha çok insana ulaşabilmek ve görüşlerini, duygularını paylaşmak için harika bir şey. Ama ben çoğu zaman sosyal medyanın boş ve mutsuzluk veren bir şey olduğunu hissediyorum. Korkunç paylaşımlar ve inanılmaz yorumlar okuyabiliyorsunuz” diye konuştu.

Ekranda eskisi kadar dizi olmamasının kendisini tedirgin ettiğine de değinen oyuncu, sektörün artık dijital platformlar üzerinden ilerleyeceği fikrine sahip.

“Ben de sürekli YouTube izliyorum. Televizyonda göremediğimiz çok başarılı ve özgün programlar seyredebiliyoruz” diyen Uzunel, sosyal medyanın hem faydalarına hem de zararlı yönlerine dikkat çekmiş oldu.