Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Kaybederse, Kıvanç Tatlıtuğ’u ekrana döndürecek mi? Dizinin kanalı ne olacak?

Kral Kaybederse, Kıvanç Tatlıtuğ’u ekrana döndürecek mi? Dizinin kanalı ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar çok çarpıcı dizilere imza atan Gülseren Budayıcıoğlu’nun yeni bir kitabı daha diziye uyarlanıyor. Kral Kaybederse isimli kitaptan uyarlanacak dizinin başrolüde Kıvanç Tatlıtuğ yer alma ihtimali çok yüksek. Dizinin yayınlanacağı kanal da belli oldu.

Bugüne kadar İstanbullu Gelin, Camdaki Kız, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı gibi çok çarpıcı dizilerin ilham kaynağı olan kitapların yazarı Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse adlı eseri de dizi haline geliyor. Kral Kaybederse’nin dizi olacağı aslında çok uzun süredir konuşulan bir konuydu. Ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kral Kaybederse dizisinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ oynayacak. Tatlıtuğ dizide son derece bencil, sert ve kibirli bir karakteri canlandıracak. Kral Kaybederse dizisi Star TV ekranında izleyiciyle buluşacak.

Kral Kaybederse, Kıvanç Tatlıtuğ’u ekrana döndürecek mi? Dizinin kanalı ne olacak? 7

Kral Kaybederse isimli dizi için çok uzun süredir çalışmalar sürüyordu. Dizinin ana karakteri olan Kenan, canlandırması bir hayli zor bir karakter olduğu için başrol oyuncusu arayışları çok büyük titizlikle sürdürülüyordu. Bu rol için Kıvanç Tatlıtuğ ve İbrahim Çelikkol’un adı geçiyordu. Kıvanç Tatlıtuğ’un diziye sıcak baktığı öğrenildi.

Kral Kaybederse’nin hikayesi şöyle: Kenan adında iyi görünümlü, narsisist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatıyor. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.

OGM Pictures tarafından çekilecek diziyle ilgili birkaç ay önce Gülseren Budayıcıoğlu bir açıklama yapmıştı. Fatih Altaylı’nın programına konuk olan Budayıcıoğlu, Kral Kaybederse’nin 2022 yılında ekrana geleceğini ancak daha senaryosunun dahi ortada olmadığını söylemişti.