Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kubilay Aka, Çukur’daki hocası Erkan Kolçak Köstendil’e sitem etti!

Kubilay Aka, Çukur’daki hocası Erkan Kolçak Köstendil’e sitem etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kubilay Aka, Çukur dizisinde Celasun karakteri ile ekranlara dönüş yaptı. Dizinin 3. sezonuyla birlikte yeniden hayranlarının karşısına çıkan Aka, performansını her bölüm artırmasıyla da dikkatleri çekmekte.

Ünlü oyuncu, Çukur dizisinde birlikte rol aldığı Erkan Kolçak Köstendil’in tek kişilik gösterisi 12 Numaralı Adam’ın İstanbul’daki galasına katıldı.

Arkadaşına sitemde bulunan Aka, “Dünyayı gezdi, biz izleyemedik” diye konuştu. Hatırlanacağı üzere Köstendil 4 kıta, 13 ülke ve 44 şehir gezdikten sonra 45. şehir olarak İstanbul’da sahne almıştı.

Kubilay Aka, “Erkan abi yaptı ise eminim ki muhteşem bir şey olmuştu. Çünkü, çok yetenekli bulduğum hocalarımdan bir tanesi kendisi” diyerek de övgüde bulundu. Aka’nın Köstendil için ‘hocam’ diye hitapta bulunması da dikkat çekti.

Daha önce bir tiyatro oyununda rol almadığını ve ileride istediğini anlatan Kubilay Aka, kendisini hazır hissetmediğini ve hazır olduğu zaman sahneye çıkabileceğini aktardı.

4 senedir sürekli çalıştığını ve tatil yapmadan hayatına devam ettiğini anlatan Kubilay Aka, her şeyin kendisi için güzel olmasını diledi.

Hedeflerinden bahseden oyuncu, “Şu anda doğru atımları atıp, doğru yerlerde olmaya çalışıyorum. Umarım her şey güzel olur” açıklamasını yaptı.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: