Ana sayfa Sosyal Medya Kubilay Aka’nın ifşa olan mesajları feci!

Kubilay Aka’nın ifşa olan mesajları feci!

tarafından ker_def

Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veren ünlü oyuncu Kubilay Aka’nın genç bir kadına yazdığı kırmızı noktalı mesajlar olay oldu.

Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, konuyu gündeme getirdi ve mesajların çok müstehcen olduğunu belirtti.

2. Sayfa programında iki sunucu da Kubilay Aka’nın bu mesajlarının masumane olmadığını anlattı ve Miray Daner ile aşk yaşadığı sırada bu mesajların yazıldığı bilgisini de verdi.

Beyza adında bir kadınla yazışmaları ifşa olan Aka’nın bu mesajları gündeme bomba gibi düştü. Çıkan bu haberin ardından canlı yayına telefonla bağlanan Kubilay Aka’dan ilk açıklama geldi.

Aka, günlerdir bu kişi tarafından tehdit edildiğini ve dün geceyi karakolda geçirdiğini söyledi. Bu olayın da yargıya intikal edeceğinin altını çizdi. Yazışmaları kabul eden Aka, bu süreci hukuki yollarla çözeceğini de sözlerine ekledi. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması…

“Ben birkaç gündür tehdit ediliyorum zaten konuyla alakalı. Durum budur savcılığa da başvuracağım. Sonuçta bu suç, böyledir durum. Sizin de bilginiz olsun. Paylaşımlardan haberdar değilim, henüz bakmadım. Fakat bu insanlar aramızdaki konuları ifşa etmek büyük bir suç işlemektir. Dün karakoldaydım, bugün de savcılığa gideceğim.”

“Mesajları yayınlayacağını söylediğinde böyle bir şeye gerek yok. Setteyim, ben sana söz vermedim, kötü bir şey yapmadım. ‘Bunu yapma’ dedim dilemedi.”

“Bazen insanlara güvenirsiniz böyle olaylar başınıza gelir Bu tarz olaylarla basına yansımaktan nefret ederim. Ben sapık da değilim, çok düşkünlüğü olan biri de değilim. Hayatımızı birileri giriyor çıkıyor sonuçta. Kötü bir tecrübe tabii ki, bunun da yanlış ve doğru tarafında kalmayı düşünüyorum. Artık hukuki bir süreç, çok da konuşmaya gerek yok.”