Ana sayfa Dizi İzle Küçüğüm… – Kızım 6. Bölüm

Küçüğüm… – Kızım 6. Bölüm

tarafından ker_def

Kızım Dizisi 6. bölümüyle 26 Ekim Cuma akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluştu. Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun yer aldığı dizinin yeni bölümünde Öykü, babasına gerçeği söylüyor. Ayrıca Demir ile Asu da karşılaşıyor. Demit, Asu’ya Öykü’yü vermeyecek…Asu’nun Öykü’yü terkediş hikayesi ve Öykü’nün mektubu yeni bölümde dikkat çeken sahnelerdi. Kızım dizisinin 6. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Kızım dizisinin yeni bölümünde herkesin merak ettiği soru yanıtını buldu mu? Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde ortaya çıkan Öykü’nün annesi Asu, Cemal’in sorduğu o soruya yanıt vermemişti.
Cemal, kızını bulduğunu söyleyip, çocuğun kendisinden olup olmadığını sormuştu. Asu, Cemal’e sorunun yanıtını vermemiş ve geçiştirmişti.

Yeni bölümde Demir’in Öykü’nün babası olup olmadığını öğrenmek isteyen izleyiciler, Asu’nun yeni bölümdeki sözlerini duyunca kalakaldı.

Asu, doğruyu mu söylüyor anlaşılamadı ama Cemal’in ısrarlı sorusu üzerine “Çok merak ediyorsan söyleyeyim. Çocuk senden değil Cemal” yanıtını verdi. Cemal’i başından göndermek için mi yaptı, Öykü Demir’in kızı mı, yoksa ikisi dışında başka birinin kızı mı? Eğer Asu doğruyu söylüyorsa, Öykü Cemal’in kızı değil. O ortaya çıkmış oldu.
Ancak bu Öykü’nün babasının Demir olduğunu da göstermez. Bakalım yeni bölümde bu sorunun net yanıtını bulabilecek mi izleyiciler?

Oyuncular:

Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen
Selin Şekerci