Ana sayfa Dizi Haberleri Kurşun, Benim Adım Melek, Afili Aşk’ın müthiş reyting yarışı!

Kurşun, Benim Adım Melek, Afili Aşk’ın müthiş reyting yarışı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Çarşamba akşamları diziler arasındaki büyük yarış dikkat çeken sonuçlar ortaya çıkartmakta. 6 Kasım Çarşamba günü yayınlanan diziler arasındaki yarışta her kategoride, her beğeniye uygun yapımların bulunması reytinglerin belirli bir oranla dağıtılmasını sağlıyor. Dünün reytingleri üzerinden bir değerlendirme yapıldığında tablo diziler için kıran kırana bir mücadeleyi anlatıyor.

AB grubunda diziler arasında zirve Kurşun’da… Fox TV dizisi, 6.18’lik reytingi ile ilk diğer dizilerin üzerinde ve genel sıralamada da Fox Haber’in ardından 2. durumda…

Afili Aşk, AB grubunda 4.99 reyting ile 4. olurken, hemen ardından da Benim Adım Melek dizisi 4.88 reyting ile 5. sıradan yarışı sürdürüyor.

Totalde ise çok farklı bir tablo var. Sen Anlat Karadeniz gelecek final yapacak ama finale giderken total reytingi 6.32 olarak gözükmekte. Genel sıralamada Fox Haber’in ardından 2. olan Sen Anlat Karadeniz, Afili Aşk’ın da önüne geçmiş durumda. Yani haftaya Sen Anlat Karadeniz bittikten sonra Total grubunun sürükleyen dizisi olmak için hem Afili Aşk hem de Benim Adım Melek müthiş bir yarış içinde olacak.

Afili Aşk totalde 5.8 reyting ile 3. durumda Benim Adım Melek’in ise 4.7 reyting ile 5. sırada. Kurşun bu grupta 4.28 reyting ile 9. ama sıralamada küçük oranların etkili olduğunu hatırlatalım

.

ABC1 grubunda yine Kurşun en çok izlenen dizi konumunda. Fox Haber ve MasterChef Türkiye’nin ardından 3. sıradaki Kurşun’un 5.99 reyting ile iyi performans sergilediği gözüküyor.

Ancak TRT1’in Benim Adım Melek dizisi ABC1’de çok iddialı 5.68 reyting ile 4. sırada ve Kurşun’u zorluyor.

Afili Aşk da bu iki dizinin hemen ensesinde 5.62 reyting ile 5.’lik elde etmiş durumda.

Sen Anlat Karadeniz’in gelecek hafta final yapmasından sonra atv’nin bu güne hangi yapımı koyacağı da reytingin dağılımında çok etkili olacak.

Sen Anlat Karadeniz’den gelecek olan reytinglerin dağılımı hangi dizinin Çarşamba’yı sürükleyeceğini de belirleyecek.