Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı fırtına gibi! Cüneyt Arkın göründü, tüyler diken diken!

Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı fırtına gibi! Cüneyt Arkın göründü, tüyler diken diken!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kuruluş Osman, ilk sezonuyla önemli bir başarı elde etmişti. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizide birçok ünlü isim de bulunuyor. Ancak ikinci sezon çok başka olacak. Dizinin yeni sezonu için yayınlanan fragman dizinin ne kadar iddialı olacağını da anlatmaya yetiyor.

“Devlet Olma vakti geldi” işte dizide verilen mesaj bu… Osman Gazi’nin imparatorluğa giden yolculuktaki büyük adımlarını ikinci sezonda izleyeceksiniz.

Cüneyt Arkın’ın da Aksakallılar’ın reisi olarak diziye katıldığını ve fragmanda yer aldığını hatırlatalım. İzleyiciler usta aktörü görünce tüylerinin diken diken olduğunu sosyal medyada yazdı. Fragmanı çok başarılı bulan dizinin hayranları, yeni sezonu heyecanla beklediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Sadece Cüneyt Arkın değil, birçok isim Kuruluş Osman dizisine katıldı. Dizinin yeni sezonunda Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Seray Kaya, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Umut Karadağ ve Bahtiyar Engin’in da rol alacağı açıklanmıştı.

Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı fırtına gibi! Cüneyt Arkın göründü, tüyler diken diken! 7

BurakÖzçivit’in yeni imajıyla yer aldığı tanıtımda verilen mesaj çok net ve iddialı: “2.sezon bomba gibi geliyoruz…”