Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde büyük değişiklik, bu sefer ters köşe yaptı!

Ramo dizisinde büyük değişiklik, bu sefer ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Show TV ekranında Salı akşamları yayınlanan Ramo, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a rakip olmaya çaba harcamıştı. Ancak reytingleri çok düşük kaldı ve beklentiler de karşılanamadı. Araya pandeminin girmesi ve çekimlerin durdurulması, Ramo dizisi adına büyük bir fırsat oldu.

Dizinin baştan aşağıya değiştini ve ikinci sezonun da çok farklı olacağını fragmanlardan ve son gelişmelerden anlayabilirsiniz. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç, artık Adana’da değil, İstanbul’da hikayeye devam ediyor. Dizide bir büyük değişiklik daha yapıldı. İlk sezonunda salı akşamları yayınlanan Ramo, ikinci sezonunda ise Cuma günleri izleyici ile buluşacak.

Show TV’nin beğeniyle takip edilen dizisi RAMO’nun yayın tarihi belli oldu. 18 Eylül Cuma akşamı yeni sezonuna merhaba diyecek dizinin yapımını BKM, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan üstleniyor.

Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği dizi sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. İzleyicilerinin heyecanla beklediği hikayesiyle Ramo, 18 Eylül Cuma akşamı Show TV ekranlarında olacak!

Hikayesi merakla beklenen Ramo, adalet için verdiği savaşa artık İstanbul’da devam edecek. Ramo, küllerinden yeniden doğarak en dipten en zirveye savaş açacak.