Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ın Selcan Hatun’u Didem Balçın, niyet etti ve gerçek oldu!

Kuruluş Osman’ın Selcan Hatun’u Didem Balçın, niyet etti ve gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2000’li yılların başından bu yana oyunculuk yapmakta olan Didem Balçın hem dizilerde hem sinema filmlerinden hem de tiyatro sahnelerinde boy gösteren çok yönlü bir isim… 2019 yılının ünlü oyuncu için önemi büyük…

Tam da aşktan yana umudunu kestiği ve evlilik düşüncesini de kafasından atmaya başladığı bir dönemde Can Aydın ile tanıştı. İkilinin sürpriz aşkı da ilk olarak nişanlanma ve ardından da Mayıs ayında nikah ile sonuçlandı. Ünlü oyuncu bugün instagram hesabından eşinin doğum gününü kutlayan bir mesaj yayınladı.

Didem Balçın, mesajında hayatından ne kadar memnun olduğunu ve avukat eşi Can Aydın’ın hayatını nasıl değiştirdiğini de anlattı. Fotoğraf ise ikilinin ilk kez çektirdikleri fotoğraf olması noktasında anlam yüklüydü.

Didem Balçın, mesajında şöyle yazdı: “Aslında her şey ilk gününde belli ediyor kendini.. İlk fotoğrafımızda aramızda gülüp “bu tam evliyiz , mutluyuz fotosu” demiştik… Şimdi evliyiz ve mutluyuz. Beni her gün öyle mutlu ediyorsun ki; seni her gün daha mutlu edesim geliyor. Senin doğum günün ama en büyük hediye bana geldi. İyi ki doğdun her şeyim. Mütemmim cüz’üm.. Dostum, kocam. Çok şükür, çok şükür, çok şükür…”

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın, niyet etti ve gerçek oldu! 7