Ana sayfa Müzik Kutsi ile Feyza Çıpa konserde ortaya çıktı! 18 bin kişi Kutsi’yi izledi!

Kutsi ile Feyza Çıpa konserde ortaya çıktı! 18 bin kişi Kutsi’yi izledi!

tarafından ker_def

Kutsi, Sultanbeyli ve Sancaktepe’nin en büyük kapalı alışveriş merkezi olan Atlaspark Alışveriş Merkezi’ndeki konseriyle sevenleriyle buluştu.

18 bin kişinin izlediği Atlaspark Alışveriş Merkezi’ndeki konserde Kutsi, son albümü Mavi’nin yanı sıra hit olmuş şarkılarını da seslendirdi.

EYLÜL’DE AYRILDI HABERLERİ ÇIKMIŞTI, KONSERE BİRLİKTE GELDİLER!

Atlaspark Alışveriş Merkezi’ndeki konserine sevgilisi Feyza Çıpa ile gelen Kutsi’ye basın mensupları “Eylül’dü ayrıldığınızın haberleri çıktı” deyince Feyza Hanım: “Her evde olduğu gibi bizim evde de anlaşmazlıklar yaşanıyor. Ama fazla büyütülüyor” yanıtını verdi.

Gazetecilerin “Peki evdeki bu haberleri kim uçuruyor basına?” sorusu üzerine kahkaha atan çift adına cevabı yine önce Feyza Hanım verdi “İnstagram’dan çıkıyor. Bir anda fotoğraf siliyorum, anlıyorlar. Suçlusu benim. Sinirleniyorum ona, siliyorum fotoğrafları” deyince; Kutsi’de aynı neşeyle “O sildikçe ben fotoğraf koyup güzel şeyler yazıyorum. Sıkıntılı hiçbir durumumuz olmadı, ben özel hayatı hakkında konuşmayan bir insanım. Benim özelim hep özel kalır. İyiyiz biz” dedi.

Kutsi ile Feyza Çıpa konserde ortaya çıktı! 18 bin kişi Kutsi'yi izledi! 7

AHMET KURAL İLE SILA SORUSUNA KUTSİ’NİN YANITI

Ahmet Kural ile şarkıcı Sıla arasında yaşanan “dayak şiddeti” için de Kutsi “Üzüldüm. Ne olursa olsun bir kadına bu şekilde yaklaşılmaz. Çünkü bizim gücümüzle onların gücü bir değil. Kadınlar naif yaratılışta insanlar. Tam olarak nedir ne değildir bilmiyoruz ama, tasvip etmediğim bir durum. İyi karşılamadığım bir durum. Üzücü. Üzüldük çok” dedi.

KONSERLER DEVAM EDECEK

Atlaspark Alışveriş Merkezi’ndeki konserler 17 Kasım Cumartesi Fettah Can ve 24 Kasım’da Aydın Kurtoğlu ile devam edecek.