Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinin Sefer Reis’i güzel adamdır!

Kuzey Yıldızı dizisinin Sefer Reis’i güzel adamdır!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında beğeniyle izlenen Kuzey Yıldızı dizisi ilk 2 bölümü ile müthiş bir ilgi gördü. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’yi başrolde buluşturan dizide Sefer Reis’i canlandıran Toygan Avanoğlu, Habertürk gazetesine konuştu.

Dizinin hırçın ama sevimli bir hava yansıtan bu karakterine başarıyla hayat vermekte olan Toygan Avanoğlu, rol teklifinin kendiini çok mutlu ettiğin anlattı.

Dizinin çok sevilmesinin sebeplerini sıralayan ünlü oyuncu,”Öncelikle doğallığıyla, görselliğiyle, içtenliğiyle, oyunculuklarıyla. Kısacası her yönüyle izleyiciyi etkileyen bir dizi olduğuna inanıyorum” açıklamasını yaptı.

“Sefer Reis güzel bir adamdır” ifadesini kullanan Avanoğlu, karakterini çok benimsediğini belirtiyor.

“Gerginliği, sevimliliği, saflığı ve duygusallığı ağzına kadar taşmış dört tane ayrı fincan içinde hiç dökmeden taşıyabilme yeteneğine sahip olan bir adamdır” diyerek Sefer Reis’e nasıl baktığını anlatan Toygan Avanoğlu, karakter ile benzeyen yönünün balıkçılığa olan ilgi olduğunu belirtti.

Avanoğlu, “Tezat yönleri çok olmasına rağmen bu yönlerine can vermekten daha çok keyif aldığımı söyleyebilirim. Çok büyük bir çatışma yaşamadığım bir karakter” diye konuştu.

Çekimlerden 1 ay önce Ordu Perşembe Limanı’na gittiğini oradaki kaptan ağabey kardeşiyle birlikte vakit geçirdiğini anlatan oyuncu, zaman zaman da yaylaya çıkarak oradaki hayatı gözlemlediği ifade etti.

Avanoğlu, tüm bu ziyaretleri sonrasında bölgeye alıştığını belirtiyor.