Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinin yurt dışı başarı ve büyük şansı!

Kuzey Yıldızı dizisinin yurt dışı başarı ve büyük şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisi daha ilk sezonunda büyük başarılar kazanmayı sürdürüyor. Show TV’de yayınlanan komedi dizisi Kuzey Yıldızı, Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başroldeki uyumlarının da bir sonucu olarak, başarılı performanslar sergiliyor.

Pandemi döneminde çekimleri durdurulan dizi, normalleşme adımları ile birlikte yeniden çekimlere başlamıştı. Ordu’da çekimler sürüyor. Yeni bölümler de ekrana gelmeye başladı. Kuzey Yıldızı’ndan sevindiren bir gelişme daha var.

Ecco Rights firması, dizinin yurt dışı satışlarını üstlenmişti. Gelen bilgiler Güney Amerika ülkelerinde Kuzey Yıldızı’nın ekrana geleceği yönünde. Guatemala, El Salvador, Nikaragua, Dominik Cumhuriyeti, Honduras, Kosta Rika, Ekvador, Peru, Paraguay ve Bolivya’da Kuzey Yıldızı dizisi izleyicilerle buluşacak.

Türkiye’de Karadeniz hikayesi olarak çok sevilen dizinin, yurt dışında ne yapacağı merakla bekleniyor. Genelde dram işleri yurt dışında daha iyi izleyici topluyor. Bir komedi dizisinin neler yapacağını Kuzey Yıldızı gösterecektir.