Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde sonunda güzel haber geldi!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde sonunda güzel haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Show TV ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi büyük başarı kazandı. İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolünde yer aldığı dizi, reytinglerde de çok güzel sonuçlar elde etti. Birçok hafta birincilik başarısını yaşayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Ocak ayı gelince de birçok dizi gibi ara vermek durumunda kaldı.

Ekranda izleyicileri eğlendiren yapımlardan olan Kuzey Yıldızı’nda yılbaşı nedeniyle verilen ara sona erdi ve oyuncular sette çalışmalara yeniden başladı. İsmail Demirci de instagram hesabından yaptığı paylaşım ile hayranlarını mutlu etti.

Demirci, “Setteyiz” notu ile aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde sonunda güzel haber geldi! 7

Takipçilerinden büyük beğeni alan bu paylaşıma yorum yapan hayranlar, dizinin yeni bölümünü heyecanla beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

Kuzey Yıldızı 17.bölümü 18 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak. Dizinin yeni bölümüyle ilgili sosyal medyada paylaşılan fragmanların 5 milyona yakın izlenme oranına ulaşması da bir hayli dikkat çekiciydi.İşte 17. bölümde yaşanacakların detayı: