Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nda İsmail Demirci setteki Toygan Avanoğlu gerçeğini anlattı

Kuzey Yıldızı’nda İsmail Demirci setteki Toygan Avanoğlu gerçeğini anlattı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisinin başrol oyuncusu İsmail Demirci, soru cevap programının konuğu oldu. Show TV’nin dijital medya hesaplarından paylaşılan videoda ünlü oyuncu sorulan sorulara yanıt verdi.

Güzel bir iş olacağını düşündüğü için projeyi kabul ettiğinden bahseden Demirci, “Hala da aynı histeyim. İyi hissediyorum rolü oynarken. Okurken ne hissediyorsam, aslında yaptığımızda da aynı şeyi hissettim.İyi hissettim.Onun için kabul etmiştim.İyi ki de etmişim” şeklinde konuştu.

İşi yaparken zorlanmadığını ama oyunculuğun da kolay olmadığını anlatan İsmail Demirci, fanlarının sosyal medyadaki paylaşımlarına ise çok şaşırıyor.

Oyuncu, “Benim bile elimde olmayan çocukluk fotoğraflarımı buluyorlar.İnanılmaz bir çaba var orada. Bende bile olmayan fotoğraflar var insanlarda” dedi.

Kuzey karakterine benzemediğini ve benzemek de istemediğini anlatan Demirci, sette en çok Toygan Avanoğlu’na güldüklerini söyledi.

Kuzey Yıldızı'nda İsmail Demirci setteki Toygan Avanoğlu gerçeğini anlattı 7

Demirci, “Çok komik birisi çünkü. Bizi çok güldürüyor. İşimiz eğlenceli olduğu için çekerken çok eğleniyoruz” açıklamasını yaptı.

İşte oyuncunun tüm sorulara verdiği yanıtlar: