Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın yükselişi Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi’ne zarar verdi mi?

Kuzey Yıldızı’nın yükselişi Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi’ne zarar verdi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 21 Eylül Cumartesi akşamı ekranlarda 3 dizi vardı… TRT1’in 3. sezonuyla devam eden Kalk Gidelim, 2. sezonuna başlayan Bir Aile Hikayesi ve ilk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan Kuzey Yıldızı’nın 2. bölümü…

Süreç Film’in, Show TV için hazırladığı Kuzey Yıldızı ilk bölümüyle o kadar beğenilmişti ki, 2. bölümün reytingleri çok iyi geldi. ABC1’de yüzde 5.91 rating ve yüzde 16.87 izlenme payı, Total’da 7.14 rating ve yüzde 19.75 izlenme payıyla birincilik kürsüsüne oturan dizi, AB’de ise yüzde 4.89 rating ve 13.78 izlenme payı ile Fox Ana Haber’in ardından ikinci oldu.

Peki Kuzey Yıldızı’nın bu müthiş yükselişi Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi dizilerine zarar verdi mi?

Reyting tablosuna bakılır ise diğer iki dizinin izleyicilerini peşinden sürüklemekte olduğu ve Kuzey Yıldızı dizisinin bir anda çıkışından olumsuz etkilenmediklerini gösteriyor.

BİR AİLE HİKAYESİ

Bir Aile Hikayesi, 14. bölümüyle dün akşam ekrandaydı.Totalde 3,49 reyting ile 6. olurken, AB grubunda ise 4,39 reyting ile 4. sırada yer aldı. ABC1 grubunda 3,72 reyting ile 4. sırada bulundu.

KALK GİDELİM

Kuzey Yıldızı'nın yükselişi Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi'ne zarar verdi mi? 8

Kalk Gidelim ise totalde 2,91 ile 8. sırada yer aldı. AB’de ise 3,42 reyting ile 6. olan dizi, ABC1 grubunda ise 3,25 reyting ile 6. sırada kendisine yer buldu.

Bu sonuçlar da gösteriyor ki her iki dizi de geçtiğimiz sezonlar olduğu gibi Cumartesi akşamlarının alternatif yapımları olduklarını, izleyici kitlelerini kaybetmediklerini ve Kuzey Yıldızı’ndan pek de etkilenmediklerini kanıtladılar.

21 Eylül Cumartesi ilk 10 program:

Kuzey Yıldızı'nın yükselişi Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi'ne zarar verdi mi? 9