Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun reytinglerde kötü başladı! Sen Anlat Karadeniz, Afili Aşk’ın ensesinde!

Kuzgun reytinglerde kötü başladı! Sen Anlat Karadeniz, Afili Aşk’ın ensesinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 18 Eylül çarşamba gününün reyting sonuçları ortaya çıktı… Dün akşam ekranda 4 dizi vardı. Kanal D ekranında Afili Aşk, atv’de Sen Anlat Karadeniz, Star TV’de Kuzgun ve Kanal 7 ekranında da Yemin…

Diziler arasındaki yarışta Afili Aşk tüm kategorilerde birincilik elde ederek çarşamba akşamlarının zirvesinden inmesinin kolay olmadığını bir kez daha gösterdi.

Sen Anlat Karadeniz ay başında başlamıştı.Kuzgun da dün akşam 2. sezona başladı.Totalde Sen Anlat Karadeniz 2. sırada, AB’de kötü ama ABC1’de 3. olarak Afili Aşk’ın adeta ensesinde yer aldığını gösterdi.

Kuzgun dizisi ise 2. sezonuna kötü başlangıç yaptı. Totalde 11. sırada yer alan dizi Kanal 7’deki Yemin’in 7.sırada yer almasıyla günün en az izlenen dizisiydi.

AB grubunda ise Afili Aşk dışındaki dizilerin pek de esamesi okunmadı. Kuzgun 8. , Sen Anlat Karadeniz 9. ve Yemin dizisi de 10. sırada kendisine yer buldu.

ABC1 grubunda ise Afili Aşk yine zirvedeydi. Sen Anlat Karadeniz’in 3. olduğu bu kategoride, Kuzgun 10.sırada ve Yemin de 12. sıradan listeye girdi.

Bu sonuçlar da gösteriyor ki, Onur Saylak’ın kurtarıcı olarak geldiği Kuzgun dizisinde yine değişen bir şey yok… Geçen sezon gibi 2. sezonda da Kuzgun reyting sorunları yaşayacağını belli etti.

İşte 18 Eylül Çarşamba reytingde ilk 10 listesi:

Kuzgun reytinglerde kötü başladı! Sen Anlat Karadeniz, Afili Aşk'ın ensesinde! 7