Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Latin Amerika’da 2022 yılı Yasak Elma dizisinin yılı olacak!

Latin Amerika’da 2022 yılı Yasak Elma dizisinin yılı olacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisi 13 Haziran’da beşinci sezonunu tamamlayacak. Dizinin reytingleri çok iyi geldi ve altıncı sezonda da hikaye devam edecek. Bu süreçte dizinin yurt dışındaki başarılarına yenileri de eklenmeye devam ediyor.

Yapımını MEDYAPIM’ın, yurt dışı dağıtımını ise Calinos Entertainment’ın üstlendiği dizi, yüksek reytingleriyle dikkatleri üzerine çekiyor, entrikasıyla ekrana kilitliyor. Dizi, Latin Amerika’daki başarısını da istikrarla sürdürüyor.

İlk olarak 2020 yılının sonunda TVN Panama kanalında prime time’da yayınlanmaya başlayan dizi, daha sonra Meksika’da “Pecado Original” adıyla Imagen Televisión kanalında yayınlanmaya başlamıştı. Dizinin başarısı daha sonra Latina Peru ve Telefuturo Paraguay’a kadar ulaştı.

2022 YASAK ELMA’NIN YILI OLACAK!

Latin Amerika’da; Ekvador, Porto Riko ve Şili, Yasak Elma’yı prototiplerine dahil edecek sonraki ülkeler arasında dikkat çekiyor.

Calinos Entertainment LATAM Satış Direktörü Duda Rodrigues: “2022, Türkiye’de ve satıldığı tüm kıtalarda Yasak Elma için şimdiden harika bir yıl olsa da, 2022’nin dizi için daha da başarılı bir yıl olacağından eminiz.” Dedi.

Calinos Entertainment’ın Satışlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Jose Luis Gascue ise: “2022, Yasak Elma’nın yılı olacak” diye ekledi. “Performansı her daim bir referans niteliğinde olan dizi, Latin Amerika bölgesindeki en prestijli kanallarda yayınlanacak.” Dedi.