Ana sayfa Dizi Haberleri Leke 7. bölümde korkunç olay! Yasemin, Arda’yı öldürdü mü?

Leke 7. bölümde korkunç olay! Yasemin, Arda’yı öldürdü mü?

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinin 7. bölüm tanıtımında şoke eden gelişme!

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen’in oynadıkları dizide Arda, Yasemin’in evine gidiyor. Yaşanan tartışma sırasında Yasemin Arda’yı itiyor, Arda düşüp kafasını sehpaya vuruyor ve bilincini yitiriyor.

Büyük bir korkuya kapılan Yasemin o sırada Birkan’ı görür. Birkan için bu bir fırsattır çünkü bu sayede zor durumda olan Yasemin’i kendine bağlayabilecektir.

Leke 7. bölümde korkunç olay! Yasemin, Arda'yı öldürdü mü? 7

Yasemin, Arda’nın öldüğünü düşünürken, Birkan’ın Arda’yı alıp aracının bagajına koyduğu görülüyor. Yasemin bunları yaşarken Cem de gerçeklerin peşine düşmüştür. Serpil ile görüşmeye gider. Gerçekleri öğrenmeye kararlıdır.

Yasemin büyük bir çıkmazın içindedir ve Birkan genç kıza son hamlesini yapar.

Yasemin ne yapacak? Arda’ya ne oldu?

Leke yeni bölümüyle Salı saat 20.00’da Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Arda’nın açılış davetinde büyük karşılaşma gerçekleşir. Arda, Yasemin’e Cem’in yanında tekne gecesinden tanıştıklarını söyler. Bu sırada şirkete mali şube baskın yapar. Arda her şeyi Cem’e anlatacak mı?

Arda karakolda ifade verir. Cem kardeşine destek olur. Arda annesi Belkıs’ın gerçek yüzünü öğrenecek mi?

Yaşananlar Yasemin’i üzer ve Cem’e her şeyi anlatmaya karar verir. Cem ve Yasemin romantik bir akşam yemeği yerler. Yasemin, Cem’e tekne baskını gecesini anlatabilecek mi?

Hastanede olan Oktay, yerine vekil genel müdür olarak Cem’i atar. Mehmet çılgına döner. Yenik düşen Mehmet bu kez büyük oynamaya karar verir. Mehmet’in yeni planı ne olacak?

Serpil’in ofisine böcek yerleştiren Birkan, ablasının Meto’yla yaptığı konuşmayı duyar. Birkan öğrendiklerini kullanarak Serpil’den Yasemin’in evine girebilmek için akıl almaz bir istekte bulunur. Serpil, Birkan’ın isteğini kabul edecek mi?

Arda, Yasemin’in evinde beklenmeyen bir şekilde ziyaret eder. Bu ziyarette yaşanacaklarla artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.