Ana sayfa Dizi Haberleri Leke dizisi son anda yaptığı hamle ile hem şaşırttı hem de dizi çöplüğüne gitmekten kurtuldu!

Leke dizisi son anda yaptığı hamle ile hem şaşırttı hem de dizi çöplüğüne gitmekten kurtuldu!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında Melis Sezen ve Burak Sevinç’in başrolünde oynadıkları Leke dizisi, düşük reytingleri ve gelen eleştiriler sonrasında son bir hamle ile yeni sezonu garantiledi!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizinin yeni sezonda devam etmesine neden olan olay sezon finali bölümünde gerçekleşti.

İlk bölümlerinden itibaren Yasemin’in başına gelen olayların gerçek yüzünü Cem’e anlatmaması, izleyiciyi ekran başında iyice delirtmişti! Ne mutlu ki 9. bölümde bu durum değişti!

Bir kaç cümle ile söylenebilecekleri söylemeyip bir dizi olayın yaşanmasına neden olan Yasemin, gerçeği sakladıkça olaylar da aynı yerde düğümlenip izleyenleri kızdırmıştı.

 

Yasemin hakkındaki gerçekler ortaya çıktı. Yasemin’in o yata Şirin yüzünden bindiği ve yaşanan olaylarda hiç bir suçunun olmadığı ortaya çıktı.

Bu gerçeği öğrenen Cem ise Yasemin’den özür dileyip evlenme teklif etti.

“Lütfen beni affet. Artık hiç konuşmayalım, sadece göğe bakalım. Murat,sen, ben sonsuza kadar mutlu olalım. Benimle evlenir misin?” diyen Cem’in sözleriyle izleyici de rahat bir nefes aldı.

Bu sırada konuşmalara şahit olan Murat’ın yataktaki halleri, “Evet de” diye seslenmesi. çok etkileyiciydi.

Yeni sezonda yine ekranda yer alacak dizide izleyicileri en mutlu eden sahne ise finalde Murat’ın sesini duydukları sahne oldu.

Sezon finali de olan bu sahne izleyicileri derinden etkiledi.

Özellikle Murat’ın sesinin çıkması sosyal medyada büyük yankı buldu.

“Murat’ın sesini duymadan sezon finali olsa, 3 ay çatlardım” diyen bir takipçi birçok dizi oyuncusunun da aklından geçenleri paylaştı.

Sezon finalini çok iyi bulan izleyiciler, yeni sezonu da merakla beklediklerini belirtiyorlar.

Leke dizisi son anda yaptığı hamle ile hem şaşırttı hem de dizi çöplüğüne gitmekten kurtuldu! 7

Bir izleyicinin şu mesajı ise dikkat çekiciydi: “Yasemin’in cevabından sonra keşke Murat uyansaydı. Sizce Yasemin’in cevabı ne olacak?”

Görüldüğü üzere izleyiciler hala Yasemin’den bir aksi durum bekliyor.