Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla Lydia Tuğutlu dizi setleri için uyarılar yaptı!

Leyla Lydia Tuğutlu dizi setleri için uyarılar yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Leyla Lydia Tuğutlu, havaların güzelleşmesi ile moralinin yerine geldiğini söyledi. Youtube’da sohbet programına konuk olan oyuncu, geçen sezon Kızım dizisinde başrolde yer almıştı. Koronavirüs pandemisi sonrasında dizi setlerinde neler yapılması gerektiğini anlatan Tuğutlu, daha fazla önlem gerektiğini ifade etti.

Leyla Lydia Tuğutlu, “Setler çok kalabalık. Daha temkinli, daha dikkatli, daha hijyenik ortamlarda çalışmamız gerekiyor. Zaten çoğu zaman dikkat etmeye çalışıyorlar. Ancak bu durumdan sonra çok daha fazla önlem alınmalı. Her alanda, sadece dizi setlerinde değil” diye konuştu.

Oyuncu, şu anda çalışan insanlara değinen ve evde olabilmenin çok büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Normalde ekranda kendisini izlemeyi sevmediğini belirten oyuncu, karantina günlerinde de eski işlerini izlemek istemediğini anlattı.

Oyuncu, “Geçmişi çok fazla değerlendirmek gerekmiyor. Olmuş bitmiş, yaptığım şeylerden mutluyum. Tekrar bakıp değerlendirmek gerekli değil. Daha önce izlemeyen birçok insan şimdi işleri izleyip, ne kadar sevdiklerini söylüyor, güzel şeyler söyleyen çok kişi var” dedi.

Eski işlerin hatırlanması noktasında karantina döneminin iyi bir zaman verdiğini anlatan Leyla Lydia Tuğutlu, bir dizide çalıştığı zaman kendini izleyip, hatalı yönlerini görmeye çabaladığını ve kendini böylelikle geliştirdiğini sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.