Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla Lydia Tuğutlu, eski partneri ile yeni dizide buluştu

Leyla Lydia Tuğutlu, eski partneri ile yeni dizide buluştu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı dizi ve film projeleri ile haklı bir üne kavuşan Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz sezonu dinlenerek geçirdi. Ünlü oyuncu en son önceki sezon Kızım isimli dizide, tv8 ekranında hayranlarının karşısına çıkmıştı. Candan karakterine hayat veren oyuncu, dizi biraz geri planda kalınca, hayranları duruma tepki göstermişti.

Leyla Lydia Tuğutlu, Kızım dizisindeki partneri Buğra Gülsoy ile yeni sezonda yeni dizide buluşuyor. Kızım dizisinde iyi bir ikili olduklarını kanıtlayan Gülsoy ve Tuğutlu, bu sefer tarihi bir projede buluşacak. Selçuklu dönemindeki taht savaşlarını anlatacak olan Nizamı Alem dizisinin kadın oyuncuları da belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Buğra Gülsoy ve Ekin Koç’un yanına iki kadın başrol oyuncusu katıldı. Leyla Lydia Tuğutlu ile Sevda Erginci, dizide izleyici karşısına çıkacak.

Leyla Lydia Tuğutlu, eski partneri ile yeni dizide buluştu 7

Kızım dizisinde çok başarılı bulunan Buğra Gülsoy – Leyla Lydia Tuğutlu partnerliğinin bu seçimde rolü olup olmadığı da merak ediliyor.

Akli Film tarafından hazırlanmakta olan Nizamı Alem dizisi oyuncu kadrosu ile daha şimdiden adından söz ettirmeyi başardı. Dizi, TRT1 ekranında izleyici ile buluşacak.