Ana sayfa Güncel Haberler Leyla Lydia Tuğutlu, karantina günlerinde sürpriz adımlar attı!

Leyla Lydia Tuğutlu, karantina günlerinde sürpriz adımlar attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Leyla Lydia Tuğutlu, havaların güzelleşmesi ile moralinin yerine geldiğini söyledi. Youtube’da sohbet programına konuk olan oyuncu, geçen sezon Kızım dizisinde başrolde yer almıştı. Oyuncu, yeni sezonda herhangi bir projede yer almadı.

Leyla Lydia Tuğutlu, 4 duvar arasında kalma hissinin ve gelecekte ne olacağının tedirginliği ile yaşamanın kendisi için zor olduğunu belirtti. Koronavirüs pandemisinin ne zaman son bulacağının bilinmemesinin de kendisinde tedirginlik yarattığını anlatan oyuncu, “Bakıyorsun 2 ay geçmiş. Önümüzde kaç ay var bilmiyoruz. İnsanlar çok ileri tarihlerden bahsediyorlar. Eski normale dönebilecek miyiz, hiç birini bilmiyoruz” dedi.

Dışarıdan yemek söylemeyi seven birisi olduğunu anlatan Leyla Lydia Tuğutlu, artık evde her şeyi kendisi yapıyor. “Bildiğin kebapçı açacaktım evde” diyen oyuncu, yemek yapmaktan sıkıldığını da belirtti. 2 haftadır yemekten uzaklaştığını anlatan oyuncu, günde 2 öğün yemek yediğini, 3 öğünü bıraktığını söyledi.

Uzun süredir yapamadığı piyano çalışmalarına devam etme fırsatı bulan oyuncu, bunu bir meditasyon olarak da görüyor. Tuğutlu, okuyamadığı kitapları okudu ve izleyemediği dizileri izledi. Durumu yavaş yavaş kabullenmeye başlayan oyuncu, İspanyolca öğrenmeye başladı. İlk dersini de yayın günü yaptığını söyledi.

İspanyolca öğrenmek için seneler önce derslere başlayan oyuncu, üniversite sınavına hazırlanırken bıraktığını ve bu sefer tekrar başladığını ifade etti. Oyuncu, “Çok keyifli, çok kolay, akılda kalıcı güzel egzersizler yaptırıyorlar” diye konuştu.

Evinde küçük bir müzik stüdyosu da kurmakta olduğu bilgisini veren Tuğutlu, “Şu an kendi kendime bakıyorum, şarkılar, parçalar. Albüm çıkartmak gibi değil de eğlencesine. Belki intagram’da paylaşmak olabilir” dedi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.