Ana sayfa Kadın Haberleri Leyla Lydia Tuğutlu’nun bir yeteneği daha ortaya çıktı!

Leyla Lydia Tuğutlu’nun bir yeteneği daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – En son geçen sezon tv8 ekranında Kızım dizisinde Buğra Gülsoy ile başrolde yer alan Leyla Lydia Tuğutlu, neredeyse 1 sezondur ekranlarda yer almıyor. 2008 yılında Es Es dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Tuğutlu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini şaşırttı.

Ünlü oyuncunun piyanoda ne kadar yetenekli olduğunu gözler önüne seren videosu büyük beğeni topladı. Koronavirüs salgınında karantina günleri yaşayan birçok takipçisini rahatlatan bu paylaşım Tuğutlu’nun bir yeteneğini de gözler önüne serdi.

Salgından korunmak adına eve kapanan ünlü oyuncu, “Zor günlerden geçiyoruz. Evde zaman geçirmeyi seven biri olduğum halde bazen küçük şeylerin ne büyük özgürlükler olduğunun farkına varıyorum. Eve kapanmanın kendinle kalmanın iyi tarafı belki da yapamadığın zamanım yok diyerek ertelediğin şeyler. Mesela benim için aylarca elimi sürmediğim piyano, okumadığım kitaplar” diye not bıraktı.

Oyuncu, efsane besteci W. Amadeus Mozart’ın Türk Marşı olarak da bilinen Rando Alla Turca isimli eserini daha önce piyanoda hiç çalmadığını ve kendisini de korkuttuğunu belirtti. Ancak bu karantina günlerinde esere çalışan oyuncu, takipçilerine müzik ziyafeti sundu.

Tuğutlu, “1 haftada bu tempoda bu kadarını bile öğrenebildiğim için mutluyum. Evde oturabilen şanslı insanlardanım evet ama en önemlisi kendi ve ailemin sağlığı için şükrediyorum. Umarım en kısa zamanda bu kötü günler geride kalır” diyerek de güzel temennilerde bulundu.