Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy’lu Terzi dizisinin setinden yeni fotoğraflar paylaşıldı!

Çağatay Ulusoy’lu Terzi dizisinin setinden yeni fotoğraflar paylaşıldı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Duyurulduğu ilk günden bu yana başının üstünden kara bulutların eksik olmadığı Çağatay Ulusoy’un Terzi dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Dizinin  çekimleri devam ederken setten gelen yeni fotoğraflarda heyecan yaratıyor. Yeni yılın ilk gününde ilk fragmanı yayınlanan Terzi dizisinin şanssızlıklar bir türlü yakasını bırakmadı. Önce kanalı değişti, sonra başrol oyuncusu Alina Boz projeden ayrıldı, ardından yeni başrol oyuncusu Esra Bilgiç de diziden ayrıldığını duyurdu. Sonra dizinin adı değişti. Ancak nihayet Terzi dizisinde sular duruldu.

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül’ün paylaştığı Terzi dizisinin çekimleri  son hız sürüyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini de Cem Karcı’nın üstlendiği Terzi dizisi Netflix’te üç sezonun garantisini aldı, anlaşmayı imzaladı. Netflix için çok sıra dışı olan bu anlaşmaya göre Terzi üç sezon bir kerede çekilecek.

Çağatay Ulusoy'lu Terzi dizisinin setinden yeni fotoğraflar paylaşıldı! 13

Dizinin setinden sosyal medyada yapılan son paylaşım Çağatay Ulusoy hayranlarının merakla beklediği diziyle ilgili heyecanı da artırdı. Terzi’nin kadrosunda ayrıca; Salih Bademci, Engin Şenkan, Evrim Alasya, Ece Sükan ve Olgun Şimşek de yer alıyor.

Bir terzinin sıra dışı hikayesinin konu alındığı ve etkileyici bir aşk hikayesinin sunulduğu Terzi dizisinin flash back sahneleri ile çok ilginç bir kurgu yapıldığı da son gelen notlar arasında yer alıyor. Yönetmen Cem Karcı’nın farklı bir iş ortaya çıkarmak adına özel bir çaba sarfettiği de konuşulmakta.

Bu arada bu iddialı yapımı izlemek için meraklıları bir süre daha bekleyecek! Çok yüksek bütçeli bir proje olduğu baştan beri konuşulan Terzi dizisinin ikinci sezon çekimlerinin, Temmuz ayında başlaması ve yaz bitmeden de tamamlanması planlanmakta.

Terzi dizisini bekleyen Netflix aboneleri, bir süre daha beklemek durumunda! Zira üzerinde büyük bir titizlikle çalışılan dizinin 2023 yılında ancak yayınlanabileceği şeklinde kulis bilgileri gündeme geliyor…