Ana sayfa Sosyal Medya Linç kültürü bu sefer de Eser Yenenler’i vurdu!

Linç kültürü bu sefer de Eser Yenenler’i vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eser Yenenler, tv8 ekranında yayınlanan Eser Yenenler Show programına konuk ettiği ünlü isimlere sosyal medyada yapılan linçleri ekrana taşıyordu. Yenenler, eğlenceli bir sohbetin yaşandığı bu linç köşesi ile de bir hayli sevilmişti.

Sosyal medyanın bu linç kültürüne bu sefer de Eser Yenenler maruz kaldı. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın instagram hesabından yaptıkları yayında hoş olmayan manzaralar vardı. Sosyal medyada gündem olan konu, Eser Yenenler’e linçe kadar uzandı… Milli Mücadeleyi anlatan Orhan Aydın’ın Nazım Hikmet şiiri ile dalga geçildiği gerekçesiyle twitter’da programa yönelik büyük eleştiri yapıldı.

Eser Yenenler’e de bu şiir ile dalga geçtiği iddiası ile tepki gösterildi. Eser Yenenler ise durumun sosyal medyada yansıtıldığı gibi olmadığını açıklayan bir paylaşım yaptı.

Instagram hesabından açıklama yapan Eser Yenenler, şöyle yazdı: “Herkese merhaba, gündemde dolaşan ve linç kültürünün malzemesi haline dönen montajlanmış video hakkında söyleyeceklerim elbet benim de var. Yayınlanan video ve Nazım Hikmek şiirin okuyan şairimizle yapılan yayında, sanılanın aksine ben canlı yayına bağlanmadım. O günden tam 3 gün sonra canlı yayına bağlandım ve konu tamamen benim küçükken şevkle ve hiddetle okuduğum 23 Nisan şiirin okuma şeklim ve üslubumdu. Eğer öyle olmasaydı yine 23 Nisan’da okuduğum o şiiri Atımızı anmak için kendi sosyal hesaplarımda paylaşmazdım.”

Linç kültürü bu sefer de Eser Yenenler'i vurdu! 7