Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinin setinde neler oluyor? Setin iki muzip oyuncusunun eğlenceli anları!..

Mahkum dizisinin setinde neler oluyor? Setin iki muzip oyuncusunun eğlenceli anları!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları ekrana gelen Fox TV’nin sevilen dizisi Mahkum, sezona en hızlı giriş yapan dizilerden birisi olmuştu. İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’nın oyunculuğuyla çok konuşulan dizi aynı zamanda hikayesiyle de dikkat çekiyor.

Her hafta başka bir heyecanın yaşandığı Mahkum dizisinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Seray Kaya ve Hayal Köseoğlu baş rollerde yer alıyor.

Seray Kaya ve Hayal Köseoğlu zaman zaman setten yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyorlar. Oyuncuların son paylaşımları hayranlarına, ‘Mahkum dizisinin setinde neler oluyor?’ dedirtti.

Sette, başka bir sahnenin çekildiği esnada şarkı söylemeye kalkan ve bu anları sosyal medyada paylaşan iki ünlü isim hayranlarını güldürdü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seray Kaya (@seraykaya)’in paylaştığı bir gönderi

Seray Kaya’nın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde dizinin iki ünlü oyuncusunun çok eğlendiği anlaşılıyor. Hayranlarına da eğlenceli anlar yaşatan ikiliye, ‘Çok tatlısınız’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Dizide ‘Cemre’ karakterine hayat veren Seray Kaya’nın dizideki hikayesi sona erdi ve oyuncu bir süre sonra Mahkum dizisine veda edecek.

Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum, tıpkı orijinali gibi büyük ilgi çeken bir yapım. Heyecanın hiç düşmemesi ve sürükleyiciliğin devam etmesi için de senaryoda beklenmeyen değişiklikler yaşanıyor.

Öte yandan Mahkum dizisine yeni isimlerin katılması da başka hikayeleri beraberinde getirdi. Usta oyuncu Talat Bulut, bir süre önce diziye ‘Sinyor’ karakteriyle girdi. Talat Bulut’un katılımı ile birlikte dizinin hikayesinde de farklı açılımlar yaşanmaya başlandı.