Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi başrolünde Kenan İmirzalıoğlu mu yoksa Kıvanç Tatlıtuğ mu yer alacak?

Maraşlı dizisi başrolünde Kenan İmirzalıoğlu mu yoksa Kıvanç Tatlıtuğ mu yer alacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TİMS&B yani Timur Savcı ile Burak Sağyaşar… Yeni sezonda Maraşlı isimli dizinin duyurusu yapıldı. Çok önemli bir yapım ekrana gelmeye hazırlanıyor. Maraşlı dizisi bir fedai öyküsü olacak. Akıllara gelen ilk isim Kenan İmirzaloğlu olmuştu. Yapım şirketinin de İmirzalıoğlu ile görüştüğü iddiaları ortaya atılmıştı.

Ancak, İmirzalıoğlu’na bir önemli teklif daha vardı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Murat Yıldırım’ın bıraktığı sunuculuk görevi bölüm başı 250 bin TL teklifle İmirzaloğlu’na yapıldı.

Şimdi akıllardaki soru İmirzalıoğlu hem dizi hem de yarışma programını yapamaz, ikisinden birisini tercih etmek durumunda.

Bu noktada ses sanatçısı Onur Akay’dan yeni bir iddia ortaya atıldı. TİMS&B şirketi rol için bu sefer Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif götürmüş.

Maraşlı dizisi başrolünde Kenan İmirzalıoğlu mu yoksa Kıvanç Tatlıtuğ mu yer alacak? 7

Geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde başrolde yer alan ve hayranlarını memnun eden bir performans sergileyen Kıvanç Tatıltuğ, yeni sezonda Maraşlı dizisi ile ekrana dönebilir. Tatlıtuğ’un senaryoyu okumakta olduğu ve projenin Ocak ayında ekranda olmasının beklendiği belirtiliyor.

Kenan İmirzalıoğlu mu yoksa Kıvanç Tatlıtuğ mu?

Maraşlı dizisinin başrolü kim olacak?

Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuk koltuğuna kim oturacak?

Bu sorular merakla yanıt bekliyor.