Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisiyle olay yapmaya gelen Alina Boz’u hiç böyle görmediniz!

Maraşlı dizisiyle olay yapmaya gelen Alina Boz’u hiç böyle görmediniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların yükselen yıldızlarından birisi konumunda olan Alina Boz, yakında izleyicilerle atv ekranında buluşacak olan Maraşlı dizisiyle geliyor… Burak Deniz ile başrolü paylaşan oyuncu, Mahur karakteri ile yine ekranda iz bırakacak. Maraşlı dizisinin Ocak ayının başlarında atv ekranında izleyicileri ile buluşması bekleniyor.

Alina Boz ise kariyerinde yeni bir dönemin kapılarını açtı. Oyuncu, 2014 yılında Paramparça dizisinde canlandırdığı Hazal karakterinden bu yana en dikkat çeken genç oyunculardan birisi olarak gösteriliyor. Sosyal medyada da hakkında hayranlarının her gün binlerce mesaj paylaştığı oyuncu, Elimi Bırakma dizisindeki Azra karakterinin ardından yeniden televizyon dizisiyle geliyor.

Netflix’te yayınlanan Aşk 101”de de büyük bir başarı kazanan oyuncu, Maraşlı dizisiyle ise kariyerinin belki de en iyi çıkışlarından birisine imza atabilir. Burak Deniz ile iyi bir uyum yakalayan Alina Boz, sosyal medya paylaşımları ile de gündemden düşmüyor.

Yüzü olduğu markanın çekimlerinden sempatik ve afili hallerini yansıtan videoyu instagram hesabından yayınlayan Alina Boz’a takipçilerinden binlerce beğeni ve çok sayıda da iltifat içerikli yorum geldi.

Hazal Subaşı ve Hatice Şendil’in de kalp bıraktığı paylaşıma takipçilerinden de ilgi büyüktü. Hem yurt içinden hem de yurt dışından 3 milyondan fazla kişiye hitap eden Alina Boz, hayran kitlesini de her geçen gün artırıyor.

İşte ünlü oyuncunun güzelliğini ve sempatikliğini yansıttığı o anlar:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Alina Boz (@alinaboz)’in paylaştığı bir gönderi