Ana sayfa Sosyal Medya Maria ile Mustafa dizisinde kafaları karıştıran detay!

Maria ile Mustafa dizisinde kafaları karıştıran detay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en dikkat çeken projelerinden birisi de Maria ile Mustafa dizisi… Oyuncular ilk olarak İstanbul’da okuma provaları yaptı. Ardında Kapadokya Ürgüp’te buluşan dizi ekibinin sette çalışmalara başladığının bilgisi geldi.

Tüm kadro okuma provalarında bir araya geldi ve herkesin neşeli, enerjik olduğu görüldü. Dizinin okuma provalarında sosyal mesafeye dikkat edilmesi ve tüm oyuncuların maske takmaları, sağlık önlemlerine önem verildiğini gösterdi.

Faruk Teber yönetmenliğinde, oyuncular karakterlere eğildi ve provalar gerçekleştirildi.

Setten gelen çekimlerin başladığını ifade eden paylaşım da heyecanın artmasına sebep oldu. Ancak sosyal medyada izleyicilerin aklına takılı kalan bir detay var.

blank

Jessica May ile Hilmi Cem İntepe’nin uyumlu olup olmayacağı konusunda kafalar karışık. Sosyal medyaya düşen yorumlarda bu uyumun olmayabileceği yönünde bir görüş ağırlık kazanıyor. Bunun sebebi de Jessica May’ın Hilmi Cem İntepe’ye göre daha olgun durması.

blank

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

blank

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi, “Maria ile Mustafa”nın başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşırken, projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

Yabancı bir kızla, Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu olan “Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.