Ana sayfa Dizi İzle Masum 15 Temmuz Çarşamba 115. bölümde Rashi, başarılı olabilecek mi?

Masum 15 Temmuz Çarşamba 115. bölümde Rashi, başarılı olabilecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Masum dizisinin 15 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak olan 115. bölümünde neler yaşanacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Masum’da bugün herkes Gopi’yi rahat ettirmek için büyük çaba sarf eder. Rashi ise büyükanneyi kendi tarafına çekmek ister. Evde herkesin sırt çevirdiği Rashi başarılı olabilecek mi?

Ahem Gopi’ye destek olmak için elinden geleni yapar. Onun bu desteği Gopi’yi çok mutlu eder. Rashi de aileye kendisini affettirmek için çok çaba gösterir. Urmila kızını dolduruşa getirmek için ona yeni fikirler verir. Gopi ailesine yük olduğunu düşünerek kendi işini kendisi yapmak ister. Bunun için tek başına ayağa kalkmaya çalışan Gopi başarısız olur. Kokila bunu görünce çok öfkelenir ve kendisini tehlikeye attığı için Gopi’ye kızar. Rashi büyükanneyi kendi tarafına çekmek için çabalar. Büyükanne Rashi’nin sözlerine inanacak mı?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel