Ana sayfa Dizi İzle Masum 31 Mart Salı 9. Bölüm Fragmanı İzle

Masum 31 Mart Salı 9. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Masum (Saathiya) 31 Mart Salı tarihli 9. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda izleyebilirsiniz. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Gopi ve Rashi yeni evindeki ilk gününde çok zorlanır. Kinjal da onun işlerini zorlaştırmak için elinden geleni yapar. Köşeye sıkışan Gopi ve Rashi ne yapacak?

Rashi Gopi’ye verilen kolyeyi takınca Kokila çok öfkelenir. Gözyaşlarına boğulan Gopi odasına kapanır. Büyükanne Gopi’yi yüreklendirmeye çalışır. Kinjal ise annesini Gopi’ye karşı dolduruşa getirir. Kokila Gopi’yi cezalandırmak için onun boynuna ağır altınlar takar ve tüm ev işlerini bu şekilde yapmasını ister.

Gopi ve Rashi aile için yemek yapar fakat Kinjal onları zor duruma düşürmek için pişirdikleri yemeğe kertenkele koyar. Köşeye sıkışan Gopi ve Rashi ne yapacak?

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estirmeye geliyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de olacak.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin
Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar
Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel